Hlídání dětí Praha - zkušenosti

27.5.13 12:05

Hlídání dětí Praha

Zakládám tuto diskuzi pro maminky, které potřebují poradit kam s dětmi. Tato diskuze by se měla týkat toho, kdo má jaké zkušenosti s centry pro děti, agenturami, domácími školkami, chůvami… aneb komu svěřit naše nejmilejší a za kolik? Jak poznat dobrou chůvu či školičku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.13 10:48

Ahoj,
potřebovala bych poradit, v dohledné době budu muset zajet do Prahy na cca. 5 hodin a nemám nikoho, kdo by mi pohlídal 9ti měsíční dceru v místě bydliště.
Můžete mi poradit nějakou agenturu či službu, která by mi dceru po těch 5 hodin pohlídala? Ideálně aby měli vlastní prostory a dcera měla svoji vlastní pečovatelku.
Cenu neřeším, není pro mě, narozdíl od kvalitní služby, vůbec podstatná.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
2118
12.6.13 14:27

Prosím o dotaz. Mám hlídat 2měs chlapečka paní chce denně od 10h -22hod. Od po do ne, mám 3letou holčičku, hlídání by mě nevadilo ale nabízí mi 4tis měsíčně. Je to vietnamka, zdá se mi to málo…Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.6.13 14:31

Nedělala bych to, malého budeš mít pořád a ty peníze jsou málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
12.6.13 14:33
@Aishenka píše:
Nedělala bych to, malého budeš mít pořád a ty peníze jsou málo.

jj děkuji, já jí řekla že to promyslím a večer jí zavolám že ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
12.6.13 18:03

8o vždyť je to 12 hodin denně, 30 dní v měsíci. To ti vychází 11 Kč na hodinu. Tak si odpověz sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
12.6.13 19:37

No tak jsem jí volala že ne a ona že sežene teda jinou, dítě bych jí tam spící prý odvezla, je to 5min cesty ale stejně je to fakt málo tak jsem to nevzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.6.13 19:41

@78mamina já si u takových nabídek vždy řekla jestli chci dalšího člena do rodiny… A bylo jasno. (podobné nabídky byly 4 a vždy se jednalo o vietnamce) Nechápu proč si nezaplatí antikoncepci. Vždyť akorád porodí dítě, které prostě nikdy vychovávat nebudou :zed:

• Citovat
  • Upravit
2118
12.6.13 19:46
@Timinka píše:
@78mamina já si u takových nabídek vždy řekla jestli chci dalšího člena do rodiny… A bylo jasno. (podobné nabídky byly 4 a vždy se jednalo o vietnamce) Nechápu proč si nezaplatí antikoncepci. Vždyť akorád porodí dítě, které prostě nikdy vychovávat nebudou :zed:

Tak to by mě tak ani nevadilo, starší už jsou samostatní no a s malou je pohodička, jinak vietnamec, cikán, rus hele to mi je jedno jsou to děti, ale ta cena byla směšná. Jinak cizinci mi neva jsme 4ségry a jen já mám za muže čecha :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.6.13 19:59

@78mamina ne nemyslím to rasisticky :lol: :lol: jenom, že je to děsivé, že to mají asi u nich nějak jinak nastavené. Ve vedlejší vsi co jsou vietnamci, tak jsem si s paní dost povídala a měla 4 chlapečka ve vietnamu a tady čekala další (chlapečka si ale zatím nedovezla)

• Citovat
  • Upravit
2118
12.6.13 20:15
@Timinka píše:
@78mamina ne nemyslím to rasisticky :lol: :lol: jenom, že je to děsivé, že to mají asi u nich nějak jinak nastavené. Ve vedlejší vsi co jsou vietnamci, tak jsem si s paní dost povídala a měla 4 chlapečka ve vietnamu a tady čekala další (chlapečka si ale zatím nedovezla)

No je to těžké možná i pro ni, jinak já bych na to neměla srdce porodit a dát někam na 12h hlídat dítě :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.9.13 13:31

Maminky maminkám

Ahoj holky, jsem tu nová a jmenuji se Helena :-). Je mi 26, mám dvě děti 2 roky a 5 let. Jsem zdravotní sestra a příští pondělí nastupuji do kojeneckého ústavu. Toť o mě :-D. A teď něco o mém problému a nápadu. Vzhledem k tomu, že mám 2 letého prcka a školy i jesle jsou prozatím pro nás drahé, rozhodli jsme se nechávat malého
v době zaměstnání u babičky mimo Prahu. Mě se bude příšerně stýskat, i když půjde o max. 2-3 dny v týdnu. Pracovat budu na směny, takže mi zbyde i dost času pro děti.
Ale něvěřím, že jsem jediná, kdo potřebuje pomoci s dětmi a tak se obracím na přažské maminky s nápadem. Šlo by o protislužbu, to znamená- já pohlídám Tobě, Ty zas mě. Samozřejmě bych se musela s danou maminkou nějakou dobu poznávat a získat důvěru a naopak samozřejmě. Prosím o odpověď na otázku, nebo názor, jak by toto mohlo fungovat? Zatím pouze v teoretické rovině? Děkuji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.9.13 22:01

Helen ahoj taky som o niecom podobnom uvazovala
Taky mam 2leteho.ale neviem ako by fungovalo napr spinkani.. Toby museli byt dve postielky a vsetko

Z akej prahy si? Hezly vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.9.13 22:13
@jayjay píše:
Helen ahoj taky som o niecom podobnom uvazovala
Taky mam 2leteho.ale neviem ako by fungovalo napr spinkani.. Toby museli byt dve postielky a vsetko

vana stačí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.9.13 22:26

Ahojky, jsem z Barrandova, tak postýlky by asi problém nebyly :-) Spíš opravdu se poznat i s dětma, aby k sobě pak měly blízko, můžu se zeptat odkud jsi? Z jaké Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí