Mateřské centrum Podbořany, znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3540
10.8.12 07:39

Mateřské centrum Podbořany znáte?

Ahoj jak už napovídá název navštěvuje některá tohle MC? Já jsem z nedaleké vsi a přemýšlím nad návštěvou protože upřímně se doma trošku nudím :oops: :mrgreen: a ráda bych se dostala taky mezi lidi :mavam: Navíc vůbec nevím co od toho očekávat tak jestli má někdo zkušenost tak sem s ní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
26.10.12 12:20
@evick2 píše:
Ahoj jak už napovídá název navštěvuje některá tohle MC? Já jsem z nedaleké vsi a přemýšlím nad návštěvou protože upřímně se doma trošku nudím :oops: :mrgreen: a ráda bych se dostala taky mezi lidi :mavam: Navíc vůbec nevím co od toho očekávat tak jestli má někdo zkušenost tak sem s ní :kytka:

Ahojky, já tam chodím cca 9 měsíců a jsem tam spokojená. Každé dopoledne je tam hernička, kde Ty si dáš kávičku nebo čajík a dítko si hraje plus program pro děti, každé dopoledne pro jinak velké děti. My chodíme ve čtvrtek od 10 hod., to cvičí miminka do jednoho roku. Jak máš staré mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
26.10.12 12:41

Ahoj mám 15ti měsíčního akčního draka :) chtěla jsem se tam jet podívat ale samotný se mi tam moc nechce a téměř žádnou maminku v okolí neznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.10.12 12:44

Já mám 11 měsíčního :) Tam se seznámíš rychle. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
26.10.12 12:48

Z Lubence.. No zkusím přemluvit nějakou kamarádku aby tam šla se mnou díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.10.12 12:50

Nemáš vůbec zač, klidně tam přijď ve čtvrtek kolem 10:30 a ptej se po Zuzce (mně) a já Tě to tam ukážu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.11.12 20:02

Nově je v centru otevřená hernička od 15 - 17 hod. každé pondělí, kdyby jsi měla chuť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.6.14 09:43

Funguje to tam porad? Na strankach se toho moc kloudnyho nedovim:-D jako od kolika do klika tam jsou, kdy muzeme prijit a kolik se plati:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí