Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj jak už napovídá název navštěvuje některá tohle MC? Já jsem z nedaleké vsi a přemýšlím nad návštěvou protože upřímně se doma trošku nudím
a ráda bych se dostala taky mezi lidi
Navíc vůbec nevím co od toho očekávat tak jestli má někdo zkušenost tak sem s ní ![]()
@evick2 píše:
Ahoj jak už napovídá název navštěvuje některá tohle MC? Já jsem z nedaleké vsi a přemýšlím nad návštěvou protože upřímně se doma trošku nudím![]()
a ráda bych se dostala taky mezi lidi
Navíc vůbec nevím co od toho očekávat tak jestli má někdo zkušenost tak sem s ní
Ahojky, já tam chodím cca 9 měsíců a jsem tam spokojená. Každé dopoledne je tam hernička, kde Ty si dáš kávičku nebo čajík a dítko si hraje plus program pro děti, každé dopoledne pro jinak velké děti. My chodíme ve čtvrtek od 10 hod., to cvičí miminka do jednoho roku. Jak máš staré mimčo?
Ahoj mám 15ti měsíčního akčního draka
chtěla jsem se tam jet podívat ale samotný se mi tam moc nechce a téměř žádnou maminku v okolí neznám ![]()
Z Lubence.. No zkusím přemluvit nějakou kamarádku aby tam šla se mnou díky za info ![]()
Nemáš vůbec zač, klidně tam přijď ve čtvrtek kolem 10:30 a ptej se po Zuzce (mně) a já Tě to tam ukážu ![]()
Nově je v centru otevřená hernička od 15 - 17 hod. každé pondělí, kdyby jsi měla chuť ![]()
Funguje to tam porad? Na strankach se toho moc kloudnyho nedovim:-D jako od kolika do klika tam jsou, kdy muzeme prijit a kolik se plati:-)