Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den. Chci se tu poradit jsem od 8 let epilepticka je mi 27 a mám měsíčního syna. Dvakrat jsem dostala zachvat když jsem ho bohuzel měla v náručí s upadl mi a chci se zeptat je to na to sby se to hlasilo na socialku nebo ne. Deluji ![]()
Spíš to řeš s lékařem, ne? Kvůli nemoci ti nikdo dítě nesebere, ale měla bys být víc zdravotně hlídaná, abys ji měla pod kontrolou.
No každopádně bych to řešila urgentně s lékaři už po prvním záchvatu aby se to neopakovalo. A v domácnosti taky udělala nějaké opatření a dítě co nejmíň nosila ve své výšce.
Ne! Jsem dítě epileptičky a nikdy, nikdo nikoho nehlásil.
Máma to řešila tím, že mě nosila.malo a většinu věcí dělala na posteli. Plus byla babička, se kterou jsme bydleli.
Hele, přežila jsem.
Chce to asi konzultovat s lékařem. Třeba potřebuješ upravit léčbu. Nevyspání, únava taky dělá svoje.
Už jsi slyšela o vagové stimulaci?
Takže za tohle malého vzít nemohou moje matka mě tím dnes stršila ze je to na socialce a tak
Malého už nosim když se na to citim a nic mi neni kdyz se bojim a mam zaseky tak poprosim sestru aby mi dala diazepan a pohlidala maleho nez se stoho dostanu to včinou je jeste ten den večr a nebo druhy den
@Maminka 1008 píše: Více
Ale houby! Akorad tě víc znervózňuje a tělo dělá co?.no to co zná, záchvat. Klid! Nenech se rozhodit!
Ono se ti to zhoršilo?
Nezhoršilo beru leky co predtim v tehotenctví jsem neměla zachvaty celých 9 měsicu podle me je to tim jak je to promě nové a nemám takoví spánek co predtím
@Anonymní píše: Více
Tak pokud by ji dite upadlo a jeli na pohotovost treba 4× za mesic, tak uz to doktori budou hlasit jako podezrele.
Nebo detska lekarka si muze vsimnout modrin.
Měsíční dítě ti dvakrát upadlo a ty máš strach ze sociálky? Být tebou se hlavně bojím o bezpečí dítěte - ale každý to má jinak.
@hanka.br. O něj mam taky strach proto uz jsem se zaridila tak aby se mu už nic nestalo ale nechci aby mi ho kvuli tomu nevzali je můj smysl života
@Tarena na pohotovosti kvuli pádu byl jen jednou a žadné modriny nemá a hlavně už jsem se dohodla se setrou ze kdyz to na me zas pujde tak že mi maleho pohlida aby se mu nic nestalo žiju ted zatim se sestrou
on také může spadnout tak, že ho to zabije,
nebo může mít doživotní následky - ležák a tak
@stinga proto jsem se v nemocnici radila kdyz tam byl a rekli ze mu nic neni. Ze se to stava ale ad uz jsem opatrna a proto jsem udelala ruzná opatrení