Matná kuchyň - čištění

30
28.7.16 15:53

matná kuchyň - čištění

Ahoj,
máme nádhernou červenou matnou kuchyň. Čištění pro mě je horor je tam vidět každá každičká kapička. každý otisk. Když to chci umýt je to očistec…jarem to nejde pořád tam jsou takové ťapky. Už si nevím rady, nemáte nějaký zaručený přípravek co by to lehce očistil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
28.7.16 16:00

@papunkova Mám to samé. Mám tmavě hnědou matnou…krom těch fleků a ťapek mám na tom ještě chlupy od kočky (kočka je šedá), které na to elektrizují :zed: čistíme Diavou (nebo jí podobnými), nebo obyč Prontem, ale že by to mělo nějaký efekt - to se mi nezdá. Příště chci bílou lesklou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.7.16 16:01

Neporadim. My mame bilou lesklou a taky masakr. Prave jsem si planovala, ze vymenim za mat. Myslela jsem, ze mat je na udrzbu ok. A ono ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.7.16 16:04

Jo já právě proto jsem chtěla mat, že na tom nebude nic vidět…ale ejhle opak je pravdou :-( že já blázen nešla do imitace dřeva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.7.16 16:04

Jo já právě proto jsem chtěla mat, že na tom nebude nic vidět…ale ejhle opak je pravdou :-( že já blázen nešla do imitace dřeva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.7.16 16:05

@Sinquinita nedelej to! Viz muj prispevek vyse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
28.7.16 16:23

Nemám sice tmavou kuchyň, ale zkuste do vody se saponátem (kupuju univerzální čistič v dm) přidat do kyblíku tak 2 dcl octa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.7.16 16:56

Ja mam wenge od oresi a teda mlatim si hlavu o stenu :zed: To nie len ze je vidiet vsetko, ale ono sa to prosim pekne neda vycistit :cert: vyzera to ako keby sa mastny flak vsiakol priamo do toho dreva /ci lamina alebo co to je/.Nieco sa da umyt a niektore fleky su uz proste trvale 8o chcem to reklamovat, lebo je nemozne aby sa nedala kuchynska linka umyt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.7.16 16:57

@stonožka12 comu pomoze ten ocot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.7.16 17:17

@Imkova to jsem zvědavá, zda to vyreklamují…já už jsem chtěla taky napochodovat k truhláři a zeptat se ho, čím ho čistit, taky mi přijde že určité fleky jsou tam trvale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
28.7.16 17:18

@Imkova Voda se saponátem a octem odmašťuje víc než se samotným saponátem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
28.7.16 18:14

@papunkova Ahoj, záleží co je to přímo za materiál a z čeho ty fleky jsou, ale ptala jsem se na toto výrobce kuchyní a doporučují na běžné otisky prstů a flíčky přípravek na sklo. Leštíme takto kuchyně i v práci a jde to :) nebo i suchou hadřičkou jdou ty flíčky rozleštit. Ohledně reklamace - nevím, je to běžné opotřebení, není to žádné vyložené poškození, myslím že se na to reklamace nevztahuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
28.7.16 18:21

Mame bilou lesklou folii z Ikea a v pohode. Staci vlhka uterka, nikde zadne cmouhy. Ale pracovni a zadni desku mame matnou bridlici a to je horsi. Jak jde svetlo od okna, tak na desce je videt uplne vsechno. A spotrebice mame cerne, takze je na nich vse videt.
Ja bily lesk doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.7.16 19:49
@Denina01 píše:
@papunkova Ahoj, záleží co je to přímo za materiál a z čeho ty fleky jsou, ale ptala jsem se na toto výrobce kuchyní a doporučují na běžné otisky prstů a flíčky přípravek na sklo. Leštíme takto kuchyně i v práci a jde to :) nebo i suchou hadřičkou jdou ty flíčky rozleštit. Ohledně reklamace - nevím, je to běžné opotřebení, není to žádné vyložené poškození, myslím že se na to reklamace nevztahuje :nevim:

No ved praveze sme skusali aj saponaty a pripravky na sklo aj clin s alkoholom atd.Aj profi pani na uklid to nevedela vycistit. Kuchyb pouzivame ani nie pol roka. S tou reklamaciou si tiez nie som uplne ista, ale chcem to skusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.12.19 19:31

@Imkova Zdravim, mozem vediet ako ste nakoniec dopadli a ci prisli na nejaky cistic, co to vycisti. Mam taky isty problem a neviem, cim to vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný