Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
tak pomalu se začínám poohlížet po výbavičce pro mimčo…
Prosím o radu, jakou matraci byste mi doporučili…
Čistě pouze kokosovou, nebo kokos+molitan nebo kokos+pohanka??
Děkuji za radu.
Ahoj adus, máme matrace kokos - molitan a jsme spokojení. Samotný kokos a kokos + pohanka mi přijdou moc tvrdé. Tak dobře vyberte. Ahoj,M.
ahoj, děkuji moc za radu ![]()
a myslíš, že je rozdíl ve výrobccích nebo to už je jedno???
a ještě jestli by mi neřekli maminky svůj názor na vaničku…
Já jsem nezkušená a trošku se bojím toho držení miminka při koupání, tak vyhlížím vaničku s tím lehátkem (co ho má na pevno)… nebo takové ty přídavné delfínci do vaničky…
Jak se vám v tom mimčo koupalo??? Jaký jste měli problémy s tím?
Adus, my máme všechny matrace od stejné firmy, takže srovnání nemám. http://www.batolata.cz/detail.php?…
Nedávno tady proběhla o vaničce diskuze, zkus se kouknout. My máme obyčejnou, žádnou anatom.tvarovanou a od prvního dítka koupu bez lehátek a podobných „kravinek“, je to o zvyku… Ale jinak se nám obyčejná vanička osvědčila při přechodu na koupání ve velké vaně. M.
Ahoj Adus,
já mám pro malého matraci kokos a jsem s ní spokojená. Není vůbec tvrdá. Malý s ní nemá žadné problémy.
A vaničku jsem používala dětskou obyčejnou a mám první dítě, neměla jsem s koupáním žádné problémy.
Ale hodně tu holky psaly, že používají koupací kbelík a že jsou s nim moc spokojené. Však uvidíš co ti holky ještě napišou.
Já jsem koupila tu kokosovou, zdála se mi fajn, ale malý je asi popelka a je mu to moc tvrdé. Takže na tom máme neustále vrstvu vyřazených zavinovaček, deky, apod., aby mu to vyhovovalo (jde o denní postýlku).
Vaničku máme obyč., nejistotu při pokládání jsem vyřešila tím tvarovaným „molitanem“ (prostě ta houbovina). Pokládám malého na to při koupání doteď, i ve velké vaně (ještě nesedí).
ahojda,
k té vaničce - meli jsme anatomickou kterou bych hodila po psovi - ještě že z ní rychle vyrostla a přešli jsme do velký vany s lehátkem. Jinak v malý vaničce byla bez lehátka ale to je o zvyku.
Pro další mimčo budu určitě chtít normální vaničku.
Pa
já jsem nikde teda neosáhávala tvrdost, ale než jsem sem psala,t ak jsem řikala, že ten kokos molitan bude nejlepší zlatej střed… ![]()
ale ráda poslechnu i další…
Fish píše:
ahojda,k té vaničce - meli jsme anatomickou kterou bych hodila po psovi - ještě že z ní rychle vyrostla a přešli jsme do velký vany s lehátkem. Jinak v malý vaničce byla bez lehátka ale to je o zvyku.
Pro další mimčo budu určitě chtít normální vaničku.
Pa
ahoj, tak díky, další odrazující ![]()
takže obyčejná vanička, velká a lehátko k tomu dokoupit bude lepší, co?
Matraci máme kokos+pohanka, malému se na ní spí snad dobře (rozhodně si nestěžoval
).
Ohledně koupání - my měli normální vaničku, ale asi tak od 4. týdne jsme začli koupat ve velké vaně s lehátkem (takové to obyčejné, za cca 120, - Kč). Bylo pro mne náročné tu vaničku přenášet, vylévat…tak jsem zkusili vanu a už u toho zůstali.
Ahojky, my máme kokosou matraci a jsme spokojení, malá spí nejlíp právě v noci v postýlce. PA nám v kurzu říkala, že by se na prvních oár měsíců měla na ni dát deka a aby mimčo bylo na měkčím. Já se přiznávám, že jsem na to nějak zapomněla
, ale očividně to Tatianě nijak nevadí…
Co se týká vaničky tak my ji koupili, zkoušeli koupat jak s lehátkem tak i bez něj a byl to děs, malá řvala jak pavián takže koupeme v kyblíku…
Ahoj, i já přidám radu ohledně matrací - my jsme si prošli vším. Koupili jsme kokos - brouček řval, potom jsme měli kokos molitan - brouček řval, vzhledem k tomu, že u nás v posteli spal v klidu (máme sendvičové matrace), jsme mu koupili klasickou matraci do postýlky za čtyři stovky - molitan, a byl v klidu. V postýlce spával teda jenom do čtyř měsíců, potom se přestěhoval trvale do naší postele.
My máme matraci v postýlce pružinovou a je fakt super (stála něco přes 1000,–Kč)