Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky maminky,
chci se zeptat,podle čeho jste volila matraci do postýlky?Teď sem se dostala k tomu abych měla už doma vše a na internetu je toho tolik,že vážně nevím.Byla jsem se podívat v Ikee.Ale nevím co je lepší,pérová matrace,nebo molitanová.
Prosím o radu a předem moc děkuji za reakce
![]()
A jaký to má jako vliv na to miminko?Fakt o tom vůbec nic nevím,tak se ptám ![]()
uplně molitanová je moc pěkná..mimi musí být na tvrdém kvuli páteři..ještě je dobrá a levná kokos-molitan-pohanka..
alsem píše:
ani jedna…vybrala bych bud z latexu a nebo z kokosu
souhlas! máme koupený dvě postýlky, v jedný kokos, v jedný latex. kokosová byla levnější, ale při kontaktu s tekutinou prý začne smrdět, takže důsledně používat chránič.
smurfka píše:
uplně molitanová je moc pěkná..mimi musí být na tvrdém kvuli páteři..ještě je dobrá a levná kokos-molitan-pohanka..
Na tu právě koukám.Nejde mi o cenu,to zaplatím klidně majlant když jde o zdraví miminka,spíš abych věděla,co je a co neni dobré ![]()
Já jsem koupila tuto matraci Scarlett, je to kokos-molitan-kokos http://www.detskydum.cz/…itan-193601/ ![]()
Máme kokos molitan kokos a je to strašně tvrdé, mimi na tom nechce spát. V ČR se doporučuje kokos, ale co jsem procházela zahraniční weby, ten názor, že kokos je nejlepší jednotný rozhodně není ![]()
Koupila bych latex či studenou pěnu.
jizvíková píše:
kamaradce kokos zplesnivel
asi neměla chránič nebo nepropustné prostěradlo..
Kačinka píše:
A jaký to má jako vliv na to miminko?Fakt o tom vůbec nic nevím,tak se ptám
ja taky nevedela, ale videla jsem reportaz minuly tyden v sama doma
proto taky kupuju kokos ![]()
ale myslim, ze v kazdem lepsim obchode by ti meli poradit ![]()
nejlepsi je si projit par obchudku (vic hlav, vic vi
) a pak hledat nejlepsi ceny na netu ![]()
smurfka píše:jizvíková píše:asi neměla chránič nebo nepropustné prostěradlo..
kamaradce kokos zplesnivel
měla, ale prostě to dostatečně nevětrá
máme kokos, molitan, pohanka. Chránič od emitexu (je takový vzdušný a zároveň to není jen tenká vrstva, ale je tam i kousíček molitanu), je to krásně vzdušný. ![]()