Vychytávky na kočárek

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13943
8.2.12 14:02

Vychytávky na kočárek

Ahoj mamči. Tak mě napadlo, jestli bychom se neměly podělit o různé fígle a vychytávky, které používáme na kočárcích. Beru i tipy, které s kočárky nesouvisí :wink:
U jedné z maminek jsem v podpisu viděla odkaz na eshop, tam jsem se teda dost inspirovala, ale asi ho sem nemůžu napsat, abych nedělala reklamu? :nevim:

Kočárek budem sice potřebovat až na léto, ale vychytávky už mám promyšlené, páč vím, co mi minule hodně chybělo. Takže za mě:

• igelitový potah na madlo kočárku (u sporťáku a golfek jsem měla už minule a je to parádní pomocník, madlo pak není po každé vycházce jak vytažené z popelnice)
  • u golfek jsem ocenila klasickou síťovku, jaké se dělaly dřív na každém kočárku. Sice se do ní nemůžou dávat drobnější věci, ale na bábovky ideální.
  • pokud nestačí jedna síťovka, jde koupit i boční varianta
  • rukávník na rukojeť na zimu (rukavice někdy nestačí)
  • háčky od sunshine kids na spojenou rukojeť, k zavěšení tašky s nákupem
  • úložná kapsa na bok autosedačky (hodlám teprve koupit, ale třeba pak nebudu muset každých 20 vteřin něco podávat)

Doufám, že nejsem poslední, která na takové drobnosti přišla a že se mi nevysmějete, že všechno dávno používáte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
8.2.12 14:07

Omyvatelný (nebo pratelný) potah madla má dnes už kdejaký sporťák a autosedačky jsou i takové, které mají dva boxy přímo zabudované. Ostatní pominu, nemám, nechci, nepotřebuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.2.12 14:12

třeba rukávník je fakt super!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.2.12 14:15

Rukávník jsem nikdy nevyužila, ale strašně se mi hodila taková kapsa na rukojeti, něco jako držák, kam jsem dávala pití pro sebe i děti a nemusela jsem to pořád od někud tahat. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097

já nedám dopustit na rukávník a nechala jsem si udělat potah na ,madlo, náš golfáč ho bohužel neměl. Espiro active.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260

Bez rukávníku si třeba tuhle zimu nedokážu už představit a o kapse na sedačku taky uvažuju. Známá zase nedá dopustit na návleky na kolečka - vozí kočárek domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.2.12 14:16
Háta_x píše:
Omyvatelný (nebo pratelný) potah madla má dnes už kdejaký sporťák a autosedačky jsou i takové, které mají dva boxy přímo zabudované. Ostatní pominu, nemám, nechci, nepotřebuju :kytka:

Tak pratelný jsme ho sice měli, ale neměla jsem čas a nervy ho prát denně, protože byl věčně zašvihaný od zaschlých piškotů, jablek a jiných mňamek. Igelitový mi stačil jenom otřít a za 10 vteřin nebylo co řešit :-)
Autosedačky jsem s tím boxem ještě neviděla, ale já jsem pozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.2.12 14:17
columbia píše:
Bez rukávníku si třeba tuhle zimu nedokážu už představit a o kapse na sedačku taky uvažuju. Známá zase nedá dopustit na návleky na kolečka - vozí kočárek domů.

Jojo, na ty se taky chystám, děkuji, píšu si :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 14:24

Rukávník super

Organizér na rukojeť http://www.detskydum.cz/…uddy-810901/

Očko z elektrikářské pásky, do kterého se dá strčit trubka od koloodrážedla, takže mám očár a k němu z boku přidělané kolo, pokud syn nechce jet - moje neoblíbenější a nejúžasnější vychytávka, autorem je manžel :srdce: :srdce: :srdce:

Návleky na kolečka, zvlášť pokud v tomhle počasí chci díétě nechat dospat v kočárku

Univerzální pláštěnka, je mnohem menší a skladnější než většina originálních ke konkrétním kočárkům

Na MMB jsem si nechala ušít šusťákový potah na madlo kočárku a v něm je integrovaný tenký nánožník, takže poslouží třeba jako pláštěnka na krátký rychlý přejezd - funguje samozřejmě jen na sporťák :)

Určitě ještě něco, ale teď si nemůžu vzpomenout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.2.12 14:28
bumbinka píše:
Očko z elektrikářské pásky, do kterého se dá strčit trubka od koloodrážedla, takže mám očár a k němu z boku přidělané kolo, pokud syn nechce jet - moje neoblíbenější a nejúžasnější vychytávka, autorem je manžel :srdce: :srdce: :srdce:

Tím myslíš takové to kovové očko, co se stahuje šroubkem? Nebo já to asi nechápu :oops: Jak tam to kolo navlíkáš? To pokaždé to očko rozděláváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 14:31
PetiteFillette píše:
bumbinka píše:
Očko z elektrikářské pásky, do kterého se dá strčit trubka od koloodrážedla, takže mám očár a k němu z boku přidělané kolo, pokud syn nechce jet - moje neoblíbenější a nejúžasnější vychytávka, autorem je manžel :srdce: :srdce: :srdce:
Tím myslíš takové to kovové očko, co se stahuje šroubkem? Nebo já to asi nechápu :oops: Jak tam to kolo navlíkáš? To pokaždé to očko rozděláváš?

Ne, prostě taková ta plastová páska, co se provlíká očkem napevno, pak se to ucvakne a drží. Trubku z dorážedla (ten kus, co čouhá pod sedačkou) tam jakoby zapíchu, řídítkama opřu o korbičku kočárku. Kdyžtak to můžu vyfotit, až se dcerka probudí. Nainsatluju odrážedlo a pošlu fotku, snad to bude trochu vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.2.12 14:34

Tak predevsim hlavne snadno sundatelny a pratelny cely polstrovani - prekvapuje me, ze stale jsou kocary, u kterych latka sundat nejde. nechapu, nerozumim - mojemu diteti stalila jedna svestka, aby kocar vypadal jak od kontiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.2.12 14:34

Jé, to bys byla moc hodná, to se mi určitě bude na léto hodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.2.12 14:35
bumbinka píše:
PetiteFillette píše:
bumbinka píše:
Ne, prostě taková ta plastová páska, co se provlíká očkem napevno, pak se to ucvakne a drží. Trubku z dorážedla (ten kus, co čouhá pod sedačkou) tam jakoby zapíchu, řídítkama opřu o korbičku kočárku. Kdyžtak to můžu vyfotit, až se dcerka probudí. Nainsatluju odrážedlo a pošlu fotku, snad to bude trochu vidět :)

rozhodně vyfotit - nechapu to, ale chci to !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.12 14:35

No, vychytávky mám většinou svoje .. rukávník jsem si chtěla šít, ale teď mám kočár s brzdou uprostřed rukojeti a to už se mi nechce vymýšlet, mám jedny huňatý rukavice který místo toho používám. Síťovku mám též, používám ji na nákupy s kočárkem, dávám do ni nákup a je pěkně vidět:-) Potom když jsem měla korbičku, koupila jsem si obyčejné plastové háčky a za okraj korbičky jsem si věšela brusle. Poslední vychytávka - držáček na pití, ta je teda origoš. A plánuju sebrat mužovi gumicuk, až bude potřeba tahat odrážedla a další kupy věcí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí