Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
potřebuju nutně koupit nějakou jakousi chůvičku, děti už mám velký, ale na jaře budeme trávit tři týdny na dovolené, kde bude cca deset rodin s malýma dětma, tudíž chůvička se bude hodit. Nechci kupovat nějakou drahou extra nabušenou, bude mi stačit, když svoje děti uslyším, žádný další funkce nepotřebuju.
Takže otázka, jste s chůvičkou Fisher Price spokojení? Je o dost levnější než ostatní, tak nevím… ale jak píšu výš, nepotřebuju žádnou nadupanou, potřeubuju, aby plnila svojí funkci, tzn. aby mi hlídala děti večer na pokoji, nenapojovala se na jiné chůvičky a prostě aby fungovala. ![]()
Děkuju všem
mám chůvičku Fisher Price a spokojenost, nemněli jsme problém ani na dovče kde chůviček bylo několik bez problemu jsme chytali signál i v restauraci večer na vínku a malá spinkala o patro níž v pokoji.
Taky jí máme a jsme naprosto spokojení, má velkej dosah, narozdíl od jiných snímá pořád, ne jen při zvuku, takže je slyšet každý šustnutí, navíc už mi několikrát spadla na zem, z metru a půl na dlaždičky a nic jí není, a má super noční světýlko. Za mě 1 s hvězdičkou ![]()
Moc vám děkuju za kladné reference, asi jí tedy koupím, využiju jí pouze na té dovolené, tak snad bude dobrá. ![]()