Maturitní otázky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mám 3 tituly a taky jsem to nečetla. Téměř nic z doporučené literatury. Čtu hodně celý zivot a nikdy jsem nepotrebovala k nicemu knihy typu Babička nebo Noc na Karlštejně. Popiš to do deníku jako divadelní hru. Na knížku kašli, jen to tam uveď.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám docela dost knížek vypracovaných, jestli chceš, tak mi napiš email a pošlu ti je ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, mám docela dost knížek vypracovaných, jestli chceš, tak mi napiš email a pošlu ti je
Děkuji moc takovou zprávu jsem ani nečekala. Doopravdy děkuji moc. Kdyžtak email mám milkovamartina2@gmail.com . děkuji mockrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina Milková píše:
Děkuji moc takovou zprávu jsem ani nečekala. Doopravdy děkuji moc. Kdyžtak email mám milkovamartina2@gmail.com . děkuji mockrát
Posláno. Snad ti to pomůže
- Citovat
- Upravit
@Martina Milková píše:
děkuju moc
Nebo ještě si můžeš stáhnout rozbory od Anny Sulc. Mluví o tom v tomhle videu https://www.youtube.com/watch?… a tady jsou ty rozbory (má je v popisku) https://uloz.to/…9-v-16-24-29 ![]()
- Citovat
- Upravit
@Martina Milková ahoj mohla bych te moc poprosit jestli by jsi byla tak hodna poslala mi to taky? Moc by mi to pomohlo <3 email: boc-charlie@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kk123 píše:
@Martina Milková ahoj mohla bych te moc poprosit jestli by jsi byla tak hodna poslala mi to taky? Moc by mi to pomohlo <3 email: boc-charlie@seznam.cz
Ještě víc by ti pomohlo, kdyby ses naučila správně česky.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem četla asi polovinu knížek a zbytek čerpala z internetu - dalo se najít spoustu skvělých podkladů, čtu poměrně hodně, ale úplně jiné knihy než bylo v povinné četbě takže mě to od čtení docela odrazovalo, ale musím říct, že je možná rychlejší si knihu přečíst než se snažit zapamatovat výpisky - chybí souvislosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit