Maxi Cosi Cabrio - praní potahu

2965
13.9.11 13:06

maxi cosi cabrio - prani potahu

Prosím o radu. Mám vajíčko Maxi Cosi - Cabrio a potřebuji sundat potah, abych ho mohla vyprat. Jenže mi to nejde provléct přez pásy. Chci se zeptat, jestli má některá s tím zkušenost a jestli to vůbec jde?? Už nad tím tady sedím hodinu 8-o . děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
13.9.11 13:10

Ahoj, to si bohuzel nepamatuju, zato si pamatuju, jak jsem ho zaboha nemohla nasadit zpatky, hlavne po stranach pod tu skorepinu :roll: Pekne jsem se s tim vyvztekala, myslim, ze se to i srazilo.
Tak jsem neporadila, ale drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.9.11 13:11

Ahoj. To jsem ráda, že nejsem sama :lol: .

Tady je můj dotaz tak snad ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
13.9.11 13:25
hkac píše:
Ahoj. To jsem ráda, že nejsem sama :lol: .Tady je můj dotaz tak snad ti to pomůže.
:dance: :dance: :dance: uuuuuz. dekuji moc. valim to hodit do pracky. snad se mi to pak podari zase nasadit zpet. diky diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.9.11 13:28

Důležité je mít při nasazování otevřený ten kryt na stříšku. Jinak se nedostaneš k těm miniháčkům, kterými to drží po stranách nahoře. Jinak diskuse už tu na toto téma samozřejmě je. Stačí se vždy nejdřív podívat a přečíst si ty odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
13.9.11 16:24

Já to sundávala min. týden a taky mi chvíli trvalo než jsem na to přišla :-) nasadit to docela šlo, ale hůř se to dává na ty cvočky… jo ale do pračky jsem si to netroufla dát… takže jsem to prala v rukách ždímala taky v rukách a na druhý den to bylo suché :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.9.11 17:30

V pračce úplně bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.1.12 22:00

Ahojte, prosim Vás poradte mi. Mam tiež túto autosedačku a potrebovala by som ju oprať. Dnes s nou bojujem bezúspešne celý den.Tie popruhy som dala dolu, a aj hore vzadu som stlačila to tlačitko , takže trošku je tam taka medzierka, ale stále to drží na bokoch. Naviac manžel dal nejak dolu tu striešku a teraz ju tam ani nevieme dať späť:O(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.5.12 08:24

Ahoj holky, neni nekde nejaky obrazkovy nakres , jak to sundat, prosim???Chci mu dat letni potah ale opravdu mi to nejde vubec sundat, natoz nandat, ach jooo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
20.8.12 15:23

Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí má :)

děkuju moc :)

• Citovat
  • Upravit
4181
21.8.12 14:32
@xpisk03 píše:
Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí má :)děkuju moc :)

Zahakava se to na rukojeti. Neboli vytazenou (zahaklou) strisku muzes mit jenom kdyz mas rukojet v poloze na prenaseni (nikoliv sklopenou za ditetem apod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.8.12 14:36
@xpisk03 píše:
Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí má :)děkuju moc :)

Tady je to videt

http://deti.bazos.cz/…i-cabrio.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí