Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu. Mám vajíčko Maxi Cosi - Cabrio a potřebuji sundat potah, abych ho mohla vyprat. Jenže mi to nejde provléct přez pásy. Chci se zeptat, jestli má některá s tím zkušenost a jestli to vůbec jde?? Už nad tím tady sedím hodinu
. děkuji.
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixAhoj, to si bohuzel nepamatuju, zato si pamatuju, jak jsem ho zaboha nemohla nasadit zpatky, hlavne po stranach pod tu skorepinu
Pekne jsem se s tim vyvztekala, myslim, ze se to i srazilo.
Tak jsem neporadila, ale drzim palce ![]()
Ahoj. To jsem ráda, že nejsem sama
.
Tady je můj dotaz tak snad ti to pomůže.
hkac píše:
Ahoj. To jsem ráda, že nejsem sama.Tady je můj dotaz tak snad ti to pomůže.
Důležité je mít při nasazování otevřený ten kryt na stříšku. Jinak se nedostaneš k těm miniháčkům, kterými to drží po stranách nahoře. Jinak diskuse už tu na toto téma samozřejmě je. Stačí se vždy nejdřív podívat a přečíst si ty odpovědi…
Já to sundávala min. týden a taky mi chvíli trvalo než jsem na to přišla
nasadit to docela šlo, ale hůř se to dává na ty cvočky… jo ale do pračky jsem si to netroufla dát… takže jsem to prala v rukách ždímala taky v rukách a na druhý den to bylo suché ![]()
Ahojte, prosim Vás poradte mi. Mam tiež túto autosedačku a potrebovala by som ju oprať. Dnes s nou bojujem bezúspešne celý den.Tie popruhy som dala dolu, a aj hore vzadu som stlačila to tlačitko , takže trošku je tam taka medzierka, ale stále to drží na bokoch. Naviac manžel dal nejak dolu tu striešku a teraz ju tam ani nevieme dať späť:O(
Ahoj holky, neni nekde nejaky obrazkovy nakres , jak to sundat, prosim???Chci mu dat letni potah ale opravdu mi to nejde vubec sundat, natoz nandat, ach jooo
![]()
Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí má ![]()
děkuju moc ![]()
@xpisk03 píše:
Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí máděkuju moc
Zahakava se to na rukojeti. Neboli vytazenou (zahaklou) strisku muzes mit jenom kdyz mas rukojet v poloze na prenaseni (nikoliv sklopenou za ditetem apod).
@xpisk03 píše:
Ahojky,
mohla byste mi některá popsat, kam mám zaháknout stříšku? Už jsem potah úspěšně sundala, nandala, ale na tu stříšku tam nikde nevidim háčky a to ta stříška gumičky na nějaký zaháknutí máděkuju moc
Tady je to videt