Autosedačka Maxi-Cosi Cabriofix nebo Pebble?

33
9.4.11 21:33

Maxi Cosi Cabriofix nebo Pebble?

Zdravím, mám dotaz - chtěla bych autosedačku 0-15kg Maxi Cosi, ale víc se mi líbí Pebble, ale u Cabriofixu všude píší, že vyhrála v testech. Je tedy ten Pebble horší??
Moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30315
9.4.11 21:59

Nevím to 100%, ale Pebble byla vyrobená až dýl, tak ještě nebyla v testech. Proto vyhrává ta první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.4.11 22:47

My jsme se taky rozhodovali a nakonec jsme koupili Pebble. Pebble je prý novější model, má líp vymakané napínání a polohování popruhů, co drží miminko. Taky je myslím trochu líp polstrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.4.11 18:14

Taky řešíme, kterou z těchto dvou autosedaček vybrat. Zajímala by mě váha té Pebble. Nikde jsem to nenašla :o( Ta Cabrio Fix má údajně 3,25 kg, což je paráda. Nevíte náhodou, kolik váží ta Pebble?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
10.4.11 18:27

Ahoj, nám se více líbí zase cabrio fix, ale mám ráda nejnovější typy, tak nevím. Zatím vede cabriofix. Je to těžké, ale myslím, že bezpečné jsou obě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
10.4.11 18:49

Ahoj,
mám tu před sebou dTEST z loňského roku (6/2010) a obě zmiňovaňované tam porovnávali a lepší byla Pebble a to jak s užitím isofixu, tak bez něj.
Pebble váží 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.4.11 21:06

Pebble má 4,1kg. Což je fakt, že Cabriofix je lehčí http://www.babypark.cz/…-cosi-pebble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
14.4.11 18:35

Ahoj,
jen Vas upozornim, zkuste se podivat samy, ale Cabriofix je prostornejsi nez Pebble. Aspon moje ditko bylo v Cabriofixu cca 11 mesicu a do Pebblu, kdyz jsme to zkousely, se nevesla uz v 9ti (presahovala hlavickou). Tak zkuste se na to mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
14.4.11 21:57

Jen co je vyhoda pebble - kdo bude kupovat isofix do auta, tak tento muze pak pouzit i na sedacku pearl az do 18 kg jestli se nemylim… takze jeden isofix na dve sedacky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
14.4.11 22:43

A jen jeste moje poznamka - ta zakladna (FamilyFix) funguje zrovna tak dobre s Cabriofix. Mela jsem to tak. Nejdrive Cabriofix, ted mame Pearl. S obema jsme byli spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.4.11 09:19

Super postřehy, moc děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
16.4.11 10:42

Tak pokud je Cabriofix prostornější, jak jsem dočetla, tak u mě vyhrává na plné čáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
27.4.11 22:20

Vím, že to úplně nesouvisí s autosedačkama, ale přemýšlím o trojkombinaci maxi cosi mura 4, někdo zkušenosti s modelem 2011? Když jsem zhodnotila všechna pro a proti, tak mi tento kočárek vyšel vcelku dobře, velká korba, sice více otevřená..hodně lidí nadává na menší sporťák, ale viděla jsem na živo a nepřijde mi to tak tak strašný, no a autosedačka je bezkonkurenční:D takže babo raď, že:D díky předem za názory:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
28.4.11 11:58

Ahoj Cosmic,
koukam, ze hledas kocarek o 106. Me osobne se Mura take libi a prijde mi jako poradny, stabilni kocarek. Nekdo argumentuje tim, ze sedacka je vylisovana, nejde 100%ne do lehu, aj. Kazdy ti k tomu neco dokaze rici. Ja si rikam, ze ma malou strisku (da se vyresit pripadne slunecnikem ci od Sunshine Kids clonou) a ty „riditka“ muzou a nemusi byt idealni. Ale ono kazde dite je jine, a hlavne, ty deti jsou dost tvarne, takze na co si zvyknou, to jim bude vyhovovat. A v nejhorsim, vzdy ten kocar muzes prodat a koupit jiny.
Pres zimu ti bude fungovat s hlubokou korbou dobre a s autosedackou take, a pak uvidis, jak ti bude vyhovovat sportak. Ja myslim, ze otocny sportak, velka kola, poradna konstrukce, pekny design, to taky neni k zahozeni. Zadny kocarek neni 100%ne idealni a krom toho nikdy nedokazez dohlednout za roh, cimz myslim to, ze nevis, zda ti v nem dite bude stastne a bude vyhovovat tvym potrebam po celou dobu. Urcite co doporucuju je si ho na zivo prohlednout, vyzkouset projet - idealne s nejakym ditetem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
28.4.11 18:25
kralishek píše:
Ahoj Cosmic,
koukam, ze hledas kocarek o 106. Me osobne se Mura take libi a prijde mi jako poradny, stabilni kocarek. Nekdo argumentuje tim, ze sedacka je vylisovana, nejde 100%ne do lehu, aj. Kazdy ti k tomu neco dokaze rici. Ja si rikam, ze ma malou strisku (da se vyresit pripadne slunecnikem ci od Sunshine Kids clonou) a ty „riditka“ muzou a nemusi byt idealni. Ale ono kazde dite je jine, a hlavne, ty deti jsou dost tvarne, takze na co si zvyknou, to jim bude vyhovovat. A v nejhorsim, vzdy ten kocar muzes prodat a koupit jiny.
Pres zimu ti bude fungovat s hlubokou korbou dobre a s autosedackou take, a pak uvidis, jak ti bude vyhovovat sportak. Ja myslim, ze otocny sportak, velka kola, poradna konstrukce, pekny design, to taky neni k zahozeni. Zadny kocarek neni 100%ne idealni a krom toho nikdy nedokazez dohlednout za roh, cimz myslim to, ze nevis, zda ti v nem dite bude stastne a bude vyhovovat tvym potrebam po celou dobu. Urcite co doporucuju je si ho na zivo prohlednout, vyzkouset projet - idealne s nejakym ditetem. :-D

Díky moc! Vyzkoušet ho hodlám zítra v Malvíkovi, no uvidím, zda tam splaším nějaké mimčo:DDD, které bude chtít povozit:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí