Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, mám dotaz - chtěla bych autosedačku 0-15kg Maxi Cosi, ale víc se mi líbí Pebble, ale u Cabriofixu všude píší, že vyhrála v testech. Je tedy ten Pebble horší??
Moc děkuji za odpověď ![]()
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixNevím to 100%, ale Pebble byla vyrobená až dýl, tak ještě nebyla v testech. Proto vyhrává ta první.
My jsme se taky rozhodovali a nakonec jsme koupili Pebble. Pebble je prý novější model, má líp vymakané napínání a polohování popruhů, co drží miminko. Taky je myslím trochu líp polstrovaná.
Taky řešíme, kterou z těchto dvou autosedaček vybrat. Zajímala by mě váha té Pebble. Nikde jsem to nenašla
( Ta Cabrio Fix má údajně 3,25 kg, což je paráda. Nevíte náhodou, kolik váží ta Pebble?
Ahoj, nám se více líbí zase cabrio fix, ale mám ráda nejnovější typy, tak nevím. Zatím vede cabriofix. Je to těžké, ale myslím, že bezpečné jsou obě. ![]()
Ahoj,
mám tu před sebou dTEST z loňského roku (6/2010) a obě zmiňovaňované tam porovnávali a lepší byla Pebble a to jak s užitím isofixu, tak bez něj.
Pebble váží 4 kg.
Pebble má 4,1kg. Což je fakt, že Cabriofix je lehčí http://www.babypark.cz/…-cosi-pebble
Ahoj,
jen Vas upozornim, zkuste se podivat samy, ale Cabriofix je prostornejsi nez Pebble. Aspon moje ditko bylo v Cabriofixu cca 11 mesicu a do Pebblu, kdyz jsme to zkousely, se nevesla uz v 9ti (presahovala hlavickou). Tak zkuste se na to mrknout.
Jen co je vyhoda pebble - kdo bude kupovat isofix do auta, tak tento muze pak pouzit i na sedacku pearl az do 18 kg jestli se nemylim… takze jeden isofix na dve sedacky:D
A jen jeste moje poznamka - ta zakladna (FamilyFix) funguje zrovna tak dobre s Cabriofix. Mela jsem to tak. Nejdrive Cabriofix, ted mame Pearl. S obema jsme byli spokojeni.
Tak pokud je Cabriofix prostornější, jak jsem dočetla, tak u mě vyhrává na plné čáře ![]()
Vím, že to úplně nesouvisí s autosedačkama, ale přemýšlím o trojkombinaci maxi cosi mura 4, někdo zkušenosti s modelem 2011? Když jsem zhodnotila všechna pro a proti, tak mi tento kočárek vyšel vcelku dobře, velká korba, sice více otevřená..hodně lidí nadává na menší sporťák, ale viděla jsem na živo a nepřijde mi to tak tak strašný, no a autosedačka je bezkonkurenční:D takže babo raď, že:D díky předem za názory:D
Ahoj Cosmic,
koukam, ze hledas kocarek o 106. Me osobne se Mura take libi a prijde mi jako poradny, stabilni kocarek. Nekdo argumentuje tim, ze sedacka je vylisovana, nejde 100%ne do lehu, aj. Kazdy ti k tomu neco dokaze rici. Ja si rikam, ze ma malou strisku (da se vyresit pripadne slunecnikem ci od Sunshine Kids clonou) a ty „riditka“ muzou a nemusi byt idealni. Ale ono kazde dite je jine, a hlavne, ty deti jsou dost tvarne, takze na co si zvyknou, to jim bude vyhovovat. A v nejhorsim, vzdy ten kocar muzes prodat a koupit jiny.
Pres zimu ti bude fungovat s hlubokou korbou dobre a s autosedackou take, a pak uvidis, jak ti bude vyhovovat sportak. Ja myslim, ze otocny sportak, velka kola, poradna konstrukce, pekny design, to taky neni k zahozeni. Zadny kocarek neni 100%ne idealni a krom toho nikdy nedokazez dohlednout za roh, cimz myslim to, ze nevis, zda ti v nem dite bude stastne a bude vyhovovat tvym potrebam po celou dobu. Urcite co doporucuju je si ho na zivo prohlednout, vyzkouset projet - idealne s nejakym ditetem. ![]()
kralishek píše:
Ahoj Cosmic,
koukam, ze hledas kocarek o 106. Me osobne se Mura take libi a prijde mi jako poradny, stabilni kocarek. Nekdo argumentuje tim, ze sedacka je vylisovana, nejde 100%ne do lehu, aj. Kazdy ti k tomu neco dokaze rici. Ja si rikam, ze ma malou strisku (da se vyresit pripadne slunecnikem ci od Sunshine Kids clonou) a ty „riditka“ muzou a nemusi byt idealni. Ale ono kazde dite je jine, a hlavne, ty deti jsou dost tvarne, takze na co si zvyknou, to jim bude vyhovovat. A v nejhorsim, vzdy ten kocar muzes prodat a koupit jiny.
Pres zimu ti bude fungovat s hlubokou korbou dobre a s autosedackou take, a pak uvidis, jak ti bude vyhovovat sportak. Ja myslim, ze otocny sportak, velka kola, poradna konstrukce, pekny design, to taky neni k zahozeni. Zadny kocarek neni 100%ne idealni a krom toho nikdy nedokazez dohlednout za roh, cimz myslim to, ze nevis, zda ti v nem dite bude stastne a bude vyhovovat tvym potrebam po celou dobu. Urcite co doporucuju je si ho na zivo prohlednout, vyzkouset projet - idealne s nejakym ditetem.
Díky moc! Vyzkoušet ho hodlám zítra v Malvíkovi, no uvidím, zda tam splaším nějaké mimčo:DDD, které bude chtít povozit:DDD