Jaký typ autosedačky Römer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4514
5.4.11 14:20

Jaký typ autosedačky Romer

Ahoj,líbí se mi autosedačky od firmy Romer,ale je jich několik typů a já nevím který.Kdo jí máte můžete napsat jaký máte typ a jak jste spokojeni?Zamlouvá se mi King plus.Moc děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
5.4.11 14:50

pokud to máte pro kat. 9-18, tak tam je bez isofixu: Eclipse- základní varianta , 3 výškové polohy pásů, 4 polohy odpočinek
King plus- zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek, poutání TS systémem
a isofixové:
Duo plus : malá opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 3 polohy odpočinek, možnost navíc pásu Top Theter, dá se poutat isofixem i pásem
Safefix plus: zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek,podpůrná noha,dá se poutat isofixem i pásem
Safefix plus TT: zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek, místo podpůrné nohy má pás Top Thteter,dá se poutat pouze isofixem
King plus je vaničkou stejný jako Safefix plus, jen se liší to poutání, pokud máte v autě isofix pořiďte isofixovou , pokud nemáte tak King plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 14:52

mam king plus..je super :palec: jen koukam ze mas teprva 7mi mesicni mimco…na to je jeste malinka na tuhle sedacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.4.11 14:55

Pro prcka jsme koupili King plus 9-18 kg (bez isofixu) a neměnili bychom - spokojenost veliká :palec: Je to bezpečná, prostorná a pohodlná autosedačka! Doporučuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
5.4.11 14:56
mikitaa píše:
mam king plus..je super :palec: jen koukam ze mas teprva 7mi mesicni mimco…na to je jeste malinka na tuhle sedacku…

Já vim,ale už se tak nějak po nějaký poohlížim.Do sedačky 9- 18kg může od 9kg nebo 9 měsícu,myslim si to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
5.4.11 14:57
steeve píše:
pokud to máte pro kat. 9-18, tak tam je bez isofixu: Eclipse- základní varianta , 3 výškové polohy pásů, 4 polohy odpočinek
King plus- zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek, poutání TS systémem
a isofixové:
Duo plus : malá opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 3 polohy odpočinek, možnost navíc pásu Top Theter, dá se poutat isofixem i pásem
Safefix plus: zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek,podpůrná noha,dá se poutat isofixem i pásem
Safefix plus TT: zvětšený o 15%, integrovaná opěrka hlavy, 7 poloh pásů, 4 polohy odpočinek, místo podpůrné nohy má pás Top Thteter,dá se poutat pouze isofixem
King plus je vaničkou stejný jako Safefix plus, jen se liší to poutání, pokud máte v autě isofix pořiďte isofixovou , pokud nemáte tak King plus

Vyčerpávající, moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 15:03
MarkyM píše:
mikitaa píše:
Já vim,ale už se tak nějak po nějaký poohlížim.Do sedačky 9- 18kg může od 9kg nebo 9 měsícu,myslim si to dobře?

ne ne…je to od deviti kilo a dite musi samo sedet..cim pozdeji jde do sedacky po smeru tim lip…musi mit dostatecne vyvynuti svalstvo aby pri narazu nebo brzdeni udrzelo hlavu…vem si jen prudky brzdeni co to s dospelakem udela v aute..dokavad je proti smeru tak ji to jen zarazi vic do sedacky…ale tady to musi udrzet svym telem o pasy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.4.11 15:04

Musí být splněny všechny podmínky: minimálně 9měs, minimálně 9kg a dítě musí samo sedět.
Taky budem kupovat Römera. Malé je teď rok a ještě jezdí ve vajíčku, je to nejbezpečnější a dle našeho „autosedačkáře“ se tam ještě vejde.

MarkyM píše:
mikitaa píše:
Já vim,ale už se tak nějak po nějaký poohlížim.Do sedačky 9- 18kg může od 9kg nebo 9 měsícu,myslim si to dobře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
5.4.11 15:09

Což to máte holky pravdu,že je nejlepší aby byli prckové ve vajíčku co nejdýl.Nechám jí tam co nejdýl to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.4.11 15:55

Zrovna to taky řeším a půjdeme do Kinga :)

Zatím taky nesplňujeme ani jednu podmínku, takže na koupi nespěchám, ale předběžně vybranou mám Kinga :)

• Citovat
  • Upravit
707
5.4.11 21:28

Taky máme Kinga a moc spokojený. Hlavně je super, že u letošního modelu už je prostornější opěrka hlavy, předtím jsme někde zkoušeli 2010 a tam jsme byli naknap už nějak v 10 měsících! 2011 už je parádní :palec: Kamarádka má Safefix Plus 2011 a opěrka hlavy prý málo prostorná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.4.11 08:47

tak jsem si vybrala king plus, ale zatim jsme taky ve vajicku. nebudu s tim nijak spechat, dokud vsechny podminky nesplni. sedacka vypada uzasne jeste se pak na ni musim nekde mrknout na zivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Heráková
11.7.11 10:53

Rada - Info

Zdravicko :-) asi pre pul rokem jsem resila podobnej problem .. ale manzel mi pomoh kdyz nasel web kde je siroka skala detskeho zbozi a daji se tam automaticky zrovnavat vsechny dostupne ceny v ČR … zde je odkaz : www.hyperzbozi.cz :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
122
13.7.11 11:27

Zdravím Vás maminy,
taky momentálně sháníme pro dcerku autosedačku( vážíme 9kg).
Ještě chvíly budeme ve vajíčku a posléze jsme taky pro Römer, kde vyhrává kvalita.
Chtěla jsem se však zeptat, neuvažovaly jste o autosedačce kategorie od 9-36kg,proč? Není až tolik bezpečná pro roční miminka ? Díky za info, Eva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.7.11 11:34

Tak mne teď napadlo, jak jsem se Vás ptala na autosedačku v kat. 9-36kg, tak asi by nebyla natolik polohovatelná pro menší děti jako ta ze skupiny 9-18kg, hm? Prosím ještě, jaká je fukce isofix, k čemu je to dobré, vím jen že se sedačka rychle a lehce naklapne, ale jestli je tam ještě nějaké využítí?
díkec za odpovědi, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario