Jaký typ autosedačky Römer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
G@bina
2.7.12 09:23

Super, tak snad bude všechno sedět dobře.. ještě jsem zvědavá na to polohování na spaní, nekde sem četla že nic moc, někde sem četla, že po sklopení do polohy 4 skoro jako vajíčko, i když nikdy nebude velká sedačka jako vajíčko ale hodně se to tomu přibližuje, no tak uvidíme… chtělo by to vidět. Musím zapátrat v kamenných obchodech a vyzkoušet, a kdyžtak objednat přes ně nebo přes net. Cena už v tomto asi velkou roli hrát nebude..

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 10:43
@G@bina píše:
Super, tak snad bude všechno sedět dobře.. ještě jsem zvědavá na to polohování na spaní, nekde sem četla že nic moc, někde sem četla, že po sklopení do polohy 4 skoro jako vajíčko, i když nikdy nebude velká sedačka jako vajíčko ale hodně se to tomu přibližuje, no tak uvidíme… chtělo by to vidět. Musím zapátrat v kamenných obchodech a vyzkoušet, a kdyžtak objednat přes ně nebo přes net. Cena už v tomto asi velkou roli hrát nebude..

ja jsem dost spokojena, zalezi taky, jak naklopeny mas zadni sedacky, my asi dost, protoze pri 4. poloze je uplne v pololehu a krasne se mu spinka, i v prvni poloze vylozene nesedi ale je trosku zaklonenej, tak bych se toho nebala :-) ono to nemuze lezet moc, protoze v pripade narazu by vsechen tlak sel na genitalie a nasledky si dovedes s tak mekkou tkani predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
2.7.12 11:40

No tak jasné, že v rozkroku by asi tlak být neměl, to dá rozum, ale zase spát dítě v úplným sedu bych taky nechtěla mít… kamoška koupila jakousi a i v poloze 4 to dítě úplně sedí, hlava mu padala ze strany na stranu tak koupili ty záhlavníky nebo jak a teď mu padá dopředu a nato, že je to brutus psáč ho to vždy vzbudí jakmu ta hlava padne. a řve.. a každá poloha je posun tak o mm takže nic moc..tak se na to taky raději informuju, víš co, každej máme jiný auto, jiný zkušenosti a hlavně jiný dítě. co jinému nevadí, pro někoho nepřekonatelný problém.

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 11:43
@G@bina píše:
No tak jasné, že v rozkroku by asi tlak být neměl, to dá rozum, ale zase spát dítě v úplným sedu bych taky nechtěla mít… kamoška koupila jakousi a i v poloze 4 to dítě úplně sedí, hlava mu padala ze strany na stranu tak koupili ty záhlavníky nebo jak a teď mu padá dopředu a nato, že je to brutus psáč ho to vždy vzbudí jakmu ta hlava padne. a řve.. a každá poloha je posun tak o mm takže nic moc..tak se na to taky raději informuju, víš co, každej máme jiný auto, jiný zkušenosti a hlavně jiný dítě. co jinému nevadí, pro někoho nepřekonatelný problém.

malymu nepada hlava ani kdyz usne v ty sedici poloze, natoz v ty lezici. Ale dobrej napad je se na to mrknout v krame a pak objednat, hodim ti link na nejlevnejsi co snad na netu jsou..ja ji kupovala jeste za draho, pak je zlevnili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
2.7.12 11:45

Já ji našla u nás v kamenným obchodě, konečně… takže zkusím a pak kdyžtak objednám. bez zkoušky bych za takovou cenu asi neobjednala, našla jsem ji nejlevněji tu nature organic za 6890Kč myslím… jinak se mi ještě líbí Felix ale nevím jakej to je matroš, já měla za to, že je to všechno bavlna… :think:

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 11:46
@G@bina píše:
Já ji našla u nás v kamenným obchodě, konečně… takže zkusím a pak kdyžtak objednám. bez zkoušky bych za takovou cenu asi neobjednala, našla jsem ji nejlevněji tu nature organic za 6890Kč myslím… jinak se mi ještě líbí Felix ale nevím jakej to je matroš, já měla za to, že je to všechno bavlna… :think:

nn, ty vsechny ostatni uz jsou umeliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
2.7.12 11:47

A víš co ono zálží jak to dítě prostě spí, třeba mýmu klukovi 1-2× ta hlava padla dopředu taky a to má vjíčko ještě, akorát ho má daný už do víc seda, že tolik neleží pač se durt zvedal z toho lehu, ale naše vajíčko je k tomu přizpůsobený, že buď leží nebo je v polosedu, má houpací dno, je to tak jak to má být.

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 11:48

http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-803.html tady jsem ji kupovala ja, ta kravickova je ze stejny rady, ale zrovna nemaji tu bavlnenou, nebo jim pak zkus napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
2.7.12 12:00
@careynka píše:
http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-803.html tady jsem ji kupovala ja, ta kravickova je ze stejny rady, ale zrovna nemaji tu bavlnenou, nebo jim pak zkus napsat :-)

když nebude organic nature vítězí barevně Felix :potlesk: a ten mají :potlesk: super, děkuji za odkaz mají to fakt levný, ale ta nature je nejdražší nevím proč… :think:

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 12:52
@G@bina píše:
když nebude organic nature vítězí barevně Felix :potlesk: a ten mají :potlesk: super, děkuji za odkaz mají to fakt levný, ale ta nature je nejdražší nevím proč… :think:

prave kvuli materialu :-) je to ta rada Highline, ktera ma nejkvalitnejsi materialy, proto i vyssi cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
2.7.12 21:32

Aha… tak snad ji seženu… ale na netu jsem ji viděla a pán odtud - co sem dává odkazy e-shopu pod přezdívkou steeve mi psal, že už se nevyrábí, ale mají ji…

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 21:33
@G@bina píše:
Aha… tak snad ji seženu… ale na netu jsem ji viděla a pán odtud - co sem dává odkazy e-shopu pod přezdívkou steeve mi psal, že už se nevyrábí, ale mají ji…

oni ten potah prestali vyrabet, ale na sklade urcite jeste nekde bude. Asi kvuli tomu, ze prave bavlna saje a delaji se na ni z potu fleku, coz ovsem nicemu nevadi, ale asi to nevypada dobre. Zalezi co kdo chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
3.7.12 11:25

Asi jo…no uvidíme… díky za pokec a za tipy. O víkendu jdeme odzkoušet a pak objednám, odkaz je super, finančně paráda, asi ale vezmu felixe. Je tmavší a tím pádem to třeba nebude tak vidět, fleky nechcííííí :lol:

• Citovat
  • Upravit
7576
3.7.12 14:09

Ahoj holky, tamy máme Römerku, je v bavlněné úpravě - BellyButton, dobře to saje pot a fleky se nedělají, vypere se v pohodě. Máme tu světlou béžovou s bílým podhlavníkem a ani se nešpiní. Polohovací je taky a je to moc fajn, když malá usne, položim jí jednou rukou a je to pro ní mnohem pohodlnější. Letos jsem objevila vložku aerosleep a to je teprve pecka na pocení, děti jsou úplně suché, ono to ten pot nesaje, ale úplně odvádí a větrá to pod tělem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.12 14:21
@Háta_x píše:
Ahoj holky, tamy máme Römerku, je v bavlněné úpravě - BellyButton, dobře to saje pot a fleky se nedělají, vypere se v pohodě. Máme tu světlou béžovou s bílým podhlavníkem a ani se nešpiní. Polohovací je taky a je to moc fajn, když malá usne, položim jí jednou rukou a je to pro ní mnohem pohodlnější. Letos jsem objevila vložku aerosleep a to je teprve pecka na pocení, děti jsou úplně suché, ono to ten pot nesaje, ale úplně odvádí a větrá to pod tělem.

Tuhle vlozku jsem měla do vajíčka a nic extra teda, teď do větší mam outlast a přijde mi lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí