Jaký typ autosedačky Römer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
25.7.11 09:11
ewulka píše:
Tak mne teď napadlo, jak jsem se Vás ptala na autosedačku v kat. 9-36kg, tak asi by nebyla natolik polohovatelná pro menší děti jako ta ze skupiny 9-18kg, hm? Prosím ještě, jaká je fukce isofix, k čemu je to dobré, vím jen že se sedačka rychle a lehce naklapne, ale jestli je tam ještě nějaké využítí?
díkec za odpovědi, Eva

sedačky 9-36 nejsou tak bezpečněé, ani tak pohodlné, jako 9-18, nedají se moc polohovat, většinou to nejde ani za jízdy, jako u 9-18, po vahjíčku je lepší jít do 9-18.
isofix je pevné spojení sedačky s autem, takže je to rychlejší, ale hlavně bezpečnější než pásem, pokud máte v autě isofix je lepší pořídit isofixovou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.7.11 14:39

Díky za reference
Už chápu ty rozdíly sedaček. Ještě nám vajíčko chvíly vydrží a pak jdeme do römer 9-18kg
Jen otázečka, mám doma nasyslenou sedačku Maxi cosi rodi xp, nevím rok výroby,určo starší. Je tato sedačka posléze dostačující, nebo se jí mám zbavit? Bylo mi řečeno od prodávající, že je nějak dobrá na okolí hlavy, snad i pro postižené(nevím, zda jsem to správně pochopila) :mavam:
předem děkuji, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.7.11 14:46

nyní budete používat cca 3 roky tu sedačku 9-18 a potom nbudete potřebaovat 15-36( třeba Rodi) ale protože mají sedačky životnost 5-max. 6 let, tak nemá smysl doma schovávat již použitou starší sedačku, kterou budete používat nejdříve za 3 roky,
zbavte se ji, doku se dá ještě prodat a potom kupte novou, za 3 roky budou jistě ještě lepší.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.7.11 20:03

My jsme sli do safefix plus a jsme maximalne spokojeni… doufame, ze se v ni deti vystridaji a pokud ne pujdeme do cybex palas 9-36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.11 20:28

steeve, prosím o radu

Koupila jsem autosedačku Römer king plus olivia 2011, ale musela jsem jí reklamovat, protože mi při polohování občas nezapadal poslední zoubek do polohy leh a vypadávala mi plastová krytka uprostřed nohou, jak se dotahuje pás a drží látku. Oni mi řekli, že jí pošlou do servisu a já se chci zeptat, zda by sedačku neměli vyměnit za novou.
Mnohokrát děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.8.11 08:25

pokud se reklamuje zboží, je povinností závadu odstranit, pokud nejde odstranit, musí výrobce/ prodejce zboží vyměnit či vrátit peníze.
Ale toto jsou drobnosti, které jdou odstranit, takže není nutné měnit celou sedačku, ale jen se vymění krytka a doladí polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.8.11 21:53

Steeve,moc děkuji za odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
30.6.12 11:58

Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi sedačkami safefix+ a safefix+ TT, je to jen v tom patentu uchycení, že safefix+ má tu nohu a ta druhá něco jinýho jinak je to naprosto stejné? hledám Römer a hlavně chci Isofix, pač ho máme v autě a myslím, že je bezpečnější dle toho co sem četla. Ale tolik tomu nerozumím. Prosím o radu.

• Citovat
  • Upravit
19494
30.6.12 12:51
@G@bina píše:
Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi sedačkami safefix+ a safefix+ TT, je to jen v tom patentu uchycení, že safefix+ má tu nohu a ta druhá něco jinýho jinak je to naprosto stejné? hledám Römer a hlavně chci Isofix, pač ho máme v autě a myslím, že je bezpečnější dle toho co sem četla. Ale tolik tomu nerozumím. Prosím o radu.

to TT je pas Top Tether, upoutava se to nekde za sedadlem, ja mam ten s nohou. Rozdil je pouze v tomto, pokkud se nemylim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
30.6.12 20:33

Ano je to nějaký pás, už sem se to něke dočetla, a to oko tam stejně nemáme takže berem ten bez TT :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4890
30.6.12 21:20

Já mám taky bez TT, protože nemáme v autě právě to oko. Jsem naprosto spokojená, já jsem měla tu nohu už i na Cabriofixu a nijak mi tam teda vůbec nezavazí, jak někteří píší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
1.7.12 12:18

Možná ta noha je i stabilnější, mám pocit, že sem to taky četla… jsem rozhodnutá pro nohu a už se těším až bude… akorát barevný varianty, to je teda výběr - fakt hodně barev a kombinací!!! a zrovna tu, co chci moc nemají, ach jooo

• Citovat
  • Upravit
19494
1.7.12 12:23
@G@bina píše:
Možná ta noha je i stabilnější, mám pocit, že sem to taky četla… jsem rozhodnutá pro nohu a už se těším až bude… akorát barevný varianty, to je teda výběr - fakt hodně barev a kombinací!!! a zrovna tu, co chci moc nemají, ach jooo

nevybirej podle barvy, ale podle materialu, nejlepsi je asi ta bavlna, takova ta piskove hneda z rady Highline, ja mam kravickovou, ta je umela, ale mam na to takovej propotivej potah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
1.7.12 21:00

Nojo jenomže materiál po netu neošahám, že… já si vvybrala ten natural organic nebo ty slova naopak, taková písková hnědá tmavší…kravičkovou nechci, to se mi vůůbec nelíbí… :roll:

• Citovat
  • Upravit
19494
2.7.12 08:30
@G@bina píše:
Nojo jenomže materiál po netu neošahám, že… já si vvybrala ten natural organic nebo ty slova naopak, taková písková hnědá tmavší…kravičkovou nechci, to se mi vůůbec nelíbí… :roll:

no tak to je ono :-) to je proste bavlna, nic umelyho, saje to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí