Maxi Cosi EasyFix a CabrioFix

5352
11.11.10 19:18

Maxi Cosi EasyFix a CabrioFix

Nenašla jsem ve starších diskusích odpověď na můj dotaz, tak si dovolím založit tuto diskusi. Koupili jsme z druhé ruky základnu Maxi Cosi EasyFix a sedačku Maxi Cosi CabrioFix. Máme ve starším autě krátké pásy (nemáme IsoFix) a tak nám nejdou autosedačky pásat standardně bez základny. Na základnu EasyFix však pásy stačí. Nicméně překvapilo mě, jak navolno základna s autosedačkou upoutaná jen pásama v autě je. Má to tak být? Je to normální, že to nedrží pevně, ale autosedačka se základnou se volně viklá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
11.11.10 20:06

myslis tu neisofixovou zakladnu easy base??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.11.10 20:10

tady mrkni hybat by se to nemelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.11.10 20:11

easyfix je isofixova zakladna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.11.10 20:52
kkattty píše:
easyfix je isofixova zakladna!!!

Easyfix jde připevnit buď na isofix nebo na pásy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
11.11.10 21:13

My mame zakladnu EasyBase a drzi jak pribita. Takze si myslim, ze kdyz se EasyFix hybe, ze to v poradku neni.
Na noze ty zakladny je kontrolka, ktera se prepina z cervene na zelenou, kdyz je spravne upevnena. Zkontrolujte to.
Kraj zakladny by mel stat na ty noze, kdyz se o zakladnu vpredu (u nohy) opres, nemelo by to pruzit o sedacku auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.11.10 22:56

Aha, tak možná ještě o trochu vytáhnout tu nohu. Já ji po dílkách vytahovala dokud právě červená nepřeblikla na zelenou. Tak zkusím ještě trochu, třeba to je tím. Jinak paní v té ukázce na youtube se to taky trochu hýbalo ve chvíli, kdy nacvakává autosedačku, myslím, že podobně jako mě.

Já dosud používala sedačku tak, že jsem ji těmi našimi krátkými pásy přepásala jen přes spodní úchyty a záda jsem přirazila předním sedadlem a to drželo jako helvétská víra, ani se to nehlo. A teď EasyFix připevněná pásem a autosedačka se trochu viklá, tak mě to rozhodilo. Nepůsobilo to na mě tak důvěryhodně jako ta moje sedačka, kterou jsem předtím měla přiraženou sedadlem.

Jinak už to tu někdo napsal - easyfix je možné poutat buď do Isofixu nebo pásem. já ji poutám pásem,. protože isofix nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.11.10 22:58

Jo a samozřejmě díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie