Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé dámy, poraďte dle svých zkušeností prosím…
Dítko se mi narodí na konci Března (začátek dubna) Takže hl. korbička bude na jaro a léto stačit malá a na podzim a zimu už asi přejdem na sporťáček. Volila bych asi 3 kombinaci… doma pak máme Valco snap 4 takže mám pojistku sporťáčka. Jen teďka nevím který s těch 3 vybrat ![]()
Maxi cosi Mura 4 - tam prej docela dost fouká
X lander X move - četla jsem že je horší kvalita - máte zkušenosti?
A Dorjan Danny sport - nemám zkušenosti vůbec
Budu vděčná za Vaše rady a tipy.
Bydlíme na vesnici. auto máme kombíka, takže skládání a rozkládání až tak neřeším.
Po své zkušenosti… koupila bych pouze hluboký PATRON FENIX F4 a až na jaře bych řešila sporťák resp. využila ten VALCO SNAP.
@katyhl píše:
Milé dámy, poraďte dle svých zkušeností prosím…Dítko se mi narodí na konci Března (začátek dubna) Takže hl. korbička bude na jaro a léto stačit malá a na podzim a zimu už asi přejdem na sporťáček. Volila bych asi 3 kombinaci… doma pak máme Valco snap 4 takže mám pojistku sporťáčka. Jen teďka nevím který s těch 3 vybrat
Maxi cosi Mura 4 - tam prej docela dost fouká
X lander X move - četla jsem že je horší kvalita - máte zkušenosti?
A Dorjan Danny sport - nemám zkušenosti vůbec
Budu vděčná za Vaše rady a tipy.
Bydlíme na vesnici. auto máme kombíka, takže skládání a rozkládání až tak neřeším.
Rozhodovala jsem zhruba mezi stejnýma a nakonec koupila X-lander. Já s ním byla spokojená. Projeli jsme pole, les, hrboly. Potřebovala jsem kočár do terénu, ale aby byl taky pěkný do města a to všechno splnil. Jinak jsem pak pouze litovala, že jsem nekoupila autosedačku, která by šla nacvaknout na podvozek. Maxi-cosi jsem právě zavrhla taky kvůli tý boudě a Dorjan se mi prostě nelíbil. Ale mě se x-lander strašně líbil vzhledově, hned jsem se do něj zamilovala. Teď jsem těhotná, tak doufám, že od srpna budu trandit znovu, se stejným kočárem. Jen tu autosedačku koupím ![]()