Maxi cosi marble

Anonymní
1.11.23 15:48

maxi cosi marble

Ahoj,
nemate nekdo zkusenosti s vajickem Maxi Cosi Marble? Autem nemame v planu moc jezdit, takze chceme neco levneho. Zaroven ale at je bezpecne a at v nem malemu hlavicka nepada/je ok po fyzio strance. U teto sedacky mam pocit, ze ty dve hlavni podminky jsou splneny, ale jako prvorodicka se v tom extra nevyznam…kdyz je nastavitelna, tak by nam do auta sedet mela, ne? A na kocarku pude nastavit take? Nasla jsem jediny red fleg a tim je vaha, ale zas za cenu 5500 i s isofixem pri faktu, ze nebudeme tolik jezdit mi to prijde jako dobra kvalita/cena. Pripadne je jeste neco, co se vam na sedacce nezda? Ty co ji meli, doporucili byste ji? Pripadne nejake tipy na sedacku do 6k co je co nejbezpecnejsi a zaroven co v ni nebude padat hlavicka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
1.11.23 16:30

Ve vajicku uz z logiky veci hlavicka nikam nepada. Dite v nem pololezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
1.11.23 17:08

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.11.23 18:03
@Lucie_Sx píše:
Ve vajicku uz z logiky veci hlavicka nikam nepada. Dite v nem pololezi.

Když zvolíš špatnou sedačku vzhledem ke sklonu sedadel v autě, tak padá.

Příspěvek upraven 01.11.23 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.11.23 18:13

@njn19999
Vajíčko je dobře řešené, chybu s ním neuděláte, i když ta váha je masakr. Na novorozence ok, ale až budeš poponášet 8kg dítě, tak je každé kilo znát.
Padat/nepadat hlava bude podle sklonu sedadel v autě. Pokud máte sedadla hodně šikmá, je lepší sedačka poutaná pásem, protože si ji podsekneš jak potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.11.23 03:08
@aanysek píše:
Když zvolíš špatnou sedačku vzhledem ke sklonu sedadel v autě, tak padá.Příspěvek upraven 01.11.23 v 18:14

Tam je problem ale ve sklonu sedacky v aute a v tom, ze nektere autosedacky nejsou typicke „vejce“, ale ruzne polohovaci „hybridy“ pro delsi vekove ci vahove rozmezi.
Ale ok, je potreba na to dat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.23 03:55

@aanysek jsem prave cetla, ze nektere sedacky se daji polohovat a diky tomu ten sklon kdyztak vyrovnat a tahle jestli chapu dobre by prave polohovaci byt mela? Sedacku bych vzdy nasadila na konstrukci kocaru a tim by mi ta vaha prisla v pohode (nebo si tu maluju vzdusne zamky?) sklon bychom vylozene extra spatny mit nemeli, co jsme zatim zjistili po prodejnach, ale nejak supr se na nej taky netvarili, tak se toho trochu bojim a koukam, co pude polohovat no 🙄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix