Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vim ze je to celkem novinka, ale nemate jiz nektera zkusenost s Maxi cosi XP 2017? Chtela jsem koupit Romer king ii, ale kdyz jsem ji vyzkousela, prisla mi vazne hodne tesna a to mam doma hubenoura a malo polohovatelna. Ted jsem v te skoro stejne cenove kategorii nasla tuhle. Predem dekuju
![]()
@krivankovaa jestli myslíš autosedačku @steeve ti rád poradí
, nějakou větší
Joooo
to slovo mi tam uplne vypadlo
chci nejakou bezpecnou, polohovatelnou a v tehle cenove kategorii, na romer king ii jsem se tesila a jsem rada, ze jsem ji nejdriv zkusila
jinak tedy moc prosim o radu @steeve ![]()
@krivankovaa Maxi-cosi Rubi není novinka, je na trhu od roku 2012,
a jestli se vám zdá King II úzká( což je nejširší sedačka 9-18), tak nekupujte Rubi ta je ještě užší, King II má šířku sedu 30 cm, a Rubi 29 cm.
Polohování mají stejné, ale Rubi je v základu více vzpřímená, takže výsledný sklon je menší než u Kinga
Dekuji
muzete mi tedy prosim poradit bezpecnou autosedacku, ktera se da dat vic do lehu? Videla jsem nejake romer king, co se daly sklopit vice, ale nevzpomenu si jaky typ to presne byl, nebo pokud mate jineho favorita ![]()
@krivankovaa Römer King plus se již nevyrábí, místo něj je novější King II:http://autosedacky.mimishop.cz/…king-ii-2017 , a to polohování mají obě stejné, ono více se už ty posměrné sedačky polohovat nemůžou, protože musí dítě držet ramenní pásy, kdyby byly více do lehu tak by při nárazu dítě tlačilo do zámku pásů mezi nohama.
Osobně bych ze sedaček 9-18 bez isofixu koupil právě ten King II.