Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Může to být tím a nemusí. Dcerce jsem je dávala a ji vyhovovaly, ale každé dítě potřebuje něco jiného, znám maminku, která tak vystřídala asi 4 druhy probiotik než zjistila, které diteti sedí
Dceři jsem je nedávala, ta na bříško nijak extra netrpěla, sice iinpobolivalonale zabíral ji dobre balonix kapky a nahřívání bříška a vždy se jí rychle ulevilo. Syn na bříško trpěl vice. Neviděla jsem extra rozdíl v tom když jsem je dávala a když ne. Conu něj mělo velký vliv tak jestli jsem Kapla vigantol nebo ne. A pak mu taky dobře zabíral symethicon baby. Po něm se vždy dobře vyladil i vyprdikoval. A taky rektalji rourka. Jinak ostatní kapky a nahřívání a další jiné věci nic moc účinek nepřinášely…ještě možná tak masáž bříška s krémem Pupík…ale vše v kombinaci..takže jsem nakapala symethicon, pak masírovala bříško a nakonec použila tu rourku…a většinou mu to třeba na půl dne ulevilo
Každé dítě je prostě jiné a každému uleví a zabere něco jiného…
Ano, muze byt… ja trebas davala probiotika jen jednou za cas „na prilepsenou“ s citem
Zdravím po těchto probiotikách mi přijde že malého bolí bříško je to možné nebo to bude spojené s ničím jiným?