Jak se nasazuje pytlík na sběr moči u holčičky

224
10.3.25 14:35

Pytlík na sběr moči holčička

Ahoj. Zítra musím sbírat, jak se to prosím nasazuje? Musím rozhrnout pysky a okolo dírečky nalepit? Chci ji dát plínku a buď se vyčůrá, než půjdeme a nebo po cestě. Dneska jsem to zkoušela do sklenice a nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.3.25 14:47

Nam se to do pytliku nikdy nepodarilo. Rocni sedici dite jsem posadila na nocnik. Mladsi lezla po ctyrech po dlazbe v koupelne, vycurala se na cerstve vytrenou dlazbu. Nasala jsem to strikackou do zkumavky. Byl to horor, ale povedlo se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 14:47

Nam se to do pytliku nikdy nepodarilo. Rocni sedici dite jsem posadila na nocnik. Mladsi lezla po ctyrech po dlazbe v koupelne, vycurala se na cerstve vytrenou dlazbu. Nasala jsem to strikackou do zkumavky. Byl to horor, ale povedlo se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11812
10.3.25 14:53

Zkusila bych ji hned po probuzení posadit na nočník, nebo jestli ještě nesedí tak si ji vzít do náruče a přidržet pod zadkem nějakou mísu..pytlíky vím že dobře fungují u kluků, že tam pindíka prostě strcis dovnitř, ale u holky nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
10.3.25 14:56

Ještě jsem koukla na obrázek jak ten sáček vypadá a dírka je tam docela velká takze bych to nalepila prostě přes celou pipinu i s pyskamaa teoreticky by to tam mělo stect… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8703
10.3.25 15:06

To musíš prostě nalepit na kůži kolem celé pipiny. Nic nerozhrnovat, přece ji to nebudeš lepit na tu jemnou kuzicku mezi pysky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
10.3.25 15:15

S chytanim do pytliku jsem u dcery take vzdycky mela problem. Ale i kdyz mi vetsina vytekla do pleny, prece jenom neco v pytliku zustalo. Na rozbory neni potreba mit te moci moc.

Jinak na pohotovosti mi poradili nastrihnou pytlik do jakesi kapky. Proste z toho kruhu udelat kapicku, pytlik pak na pipine lepe drzi.

Kdysi davno, kdyz dcera jeste nesedela, musela jsem chytat moc rovnou do sterilni zkumavky, protoze rozbory nevychazely jednoznacne a doktor si nebyl jisty, zda jsou ATB potreba. Chytat do pytliku rovnou jsem nemela, protoze to mohlo ovlivnit vysledek, to stejne nocnik atd.

Nakonec jsem to stejne nachytala do pytliku a do zkumavky prelila, protoze v jednom cloveku nebyla sila, jak dceru drzet a rovnou chytat do pytliku :D Rozbory nakonec vysly dobre, infekci mocovych cest nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
10.3.25 15:49

Sehnala jsem tehdy pytlíky přímo na holčičky, ty univerzální byly bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
10.3.25 16:06

Lepila bych na celou pipku.
Taky jsem to tehdy musela absolvovat s dcerou a povedlo se mi to. Vychytala jsem po kojení curaci dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.3.25 16:11

U těch univerzálních jsem vystřihla otvor, co to šlo a nalepila ho tak, aby spodek byl až pod pysky. Nikdy jsem neměla problém moč zachytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.3.25 16:32

Ja to proste nalepila na celou buchtu a ono se tam neco zachytilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
10.3.25 16:37

Mně se to tedy nepovedlo, pytlík nezachytil nic, odlepil se a shrnul. Už jí bylo asi 9 měsíců, tak jsem ji posadila po probuzení na nočník a vydržela, dokud se nezadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30855
10.3.25 17:19

@077lenka :hug: Ja delala pri zanetu ledvin se 17m veci :oops:. A jeste po mne chteli „stredni proud“ :zed: a sestra na me jecela, ze 17m nechodi na nocnik :,(. Ten odberovy pytlik jsem taky 1 mela a bez sance, tam neskoncilo nic… Ve finale jsem 5 hodin sedela v nemocnici na chodbe se zkumavkou u rozbaleneho ditete a cekala, protoze mi tam sestra rekla, ze kdyz nedodame moc, tak nas hospitalizuji. Pak mi tam nejaka soucitna duse radila, jak ona vyrobila dceri jakesi plenkove kalhotky z nove ciste igelitky, ale nastesti se zadarilo a pustili nas domu s ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.25 18:19

@Midaku jo dám jí to přes celou pipku. Někdo jinde psal, že to rozhrnoval ale dělat to nebudu…díky všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.3.25 19:27

@077lenka Pysky určitě neoddalovat, nalepit to na celou pipinku a pytlík přehnout dolů pod zadeček. Ale důležité je pipinku předtím vydezinfikovat, jinak tam může být kontaminace EColi, což se nám stalo a je to dost časté. Lepší je vydezinfikovat a pak to chytnout do zkumavky, když zrovna čůrá, ale na to jsou třeba dva lidi 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí