Miminko - Vojtova metoda

Anonymní
9.3.25 20:45

Miminko - vojtovka

Ahoj je tu někdo, kdo musí s dítětem cvičit vojtovku? Zajímalo by mě jak to zvládáte časově, musíme cvičit 4× denně a je to docela náročné to skloubit, abychom mohli jet někam na výlet nebo tak :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
827
10.3.25 09:08

První dva týdny jsme zvládali opravdu poctivě 4× denně, teď už spíš 3× denně, ale nemáme nic vážného.
Cvičila jsem třeba na hřišti na piknikovém stole s podložkou. Nebo můžeš cvičit na lavičce a pod. Zase kvůli starší nechci strávit celé dny doma když je hezky, tak prostě zacvičíme jak to jde v dané situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 09:21

Nevím stáří ditete ani důvod cvičení, ale v okoli mám lékaře, který to píše asi 80% svých pacientů. Děti jsou pak naspeedovane.
Znám případ dítěte, kde se muselo korogivat to, že bylo díky vojtovce moc napřed.
Tato metoda je určitě dobrá a má svůj smysl. Ale všeho s mírou a rozumem. Myslím si, že když sem tam zacvicis 2× místo 4×, jak se až tak nestane. Jestli teprve začínáte, uvidíš jaké budou pokroky a možná i lékař sníží frekvenci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 16:05

My necvicili vůbec a chválili nás, jak se to vše zlepšuje. Takže tak, nepoznali nic. Ale my taky neměli nic vážného. Nevím co máte za problém ale určitě se to dneska všechno přehání a je dobre slyšet názory od různých fyzio.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 18:45

Syn tedy problém má, narodil se o mesic driv, ma celkove slabe svaly, preferuje 1 stranu, má nález na pravé hemisféře
Proto cvičíme 4× denně, ale občas to časově nezvládám :zed: pokroky dělá, všichni ho moc chválí, aby jsme toho neměli málo, tak musíme chodit ještě na ergoterapii :zed: :D @klkakla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure