Maxitrol oční kapky, suspenze

9
29.1.21 15:58

Maxitrol oční kapky, suspenze

Dobrý den, doktorka mi předepsala Maxitrol na zánět spojivek, které mi vznikly díky šamponu. Prý mám kapat 5× denně celý týden. Zjistil jsem, že to obsahuje kortikoidy. Máte s těmi to očními kapky zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
29.1.21 16:26

Ano, kapala jsem já i syn, a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.1.21 16:41

Kolikrát denně jste kapala a jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.1.21 16:58

@Max597 ano, konkrétně Maxitrol mělo moje dítě na zánět v oku. Ty kortikoidy jsou tam právě proto, že potlačuje zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.1.21 17:00

@Max597 můžu se zeptat, co vám doktorka řekla k tomu, že je to z šamponu? Já totiž dostala před týdnem také zánět v oku, také tyto kapky, den předtím jsem použila krém z drogerie a po něm se mi to právě spustilo. Přijde mi divné, že je to z krému, ale když píšete, že to máte z šamponu, asi na tom něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.1.21 17:16

Používala jste ty kapky nebo ne? Taky to nechápu, že to mám z šamponu :nevim:. Ale mám strach, aby to nebylo ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
29.1.21 17:37

@Max597 Kortikoidy většinou 5×, pak jsem postupně snižovala, 3×, 2× ´,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.1.21 17:47

@Max597 Mám, používám na záněty zvukovodu které mám třeba 5krat do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11179
29.1.21 18:00

Kape se to běžně dětem, taky jsem jim to dávala dle toho co řekla doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
29.1.21 18:06

@Max597 ja mam, bez nich bych driv nemohla existovat.Mela jsem neustale zanet spojivek. Vydupala jsem si vysetreni, proklepli me skrz naskrz, proste jsem to mela hodne casto a maxitrol vzdy pomohl, kapala jsem asi tyden a zadny problemy jsem z toho nikdy nemela. Takze pro jednou se fakt bat nemusite. Ja ho mela petkrat do roka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.3.21 10:04

@Dakota J Jaká vyšetření jste prosím absolvovala? Mám podobný problém, a neustálé předepisování maxitrolu bez dalších vyšetření už mi nepřijde ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
17.3.21 11:12

@icesmilla musela jsem si to taky vydupat, ocni doktorka se mnou taky nechtela nic delat. Nakonec mi vysetreni delal prakticky doktor, vysetreni krve, uz nevim na jake vsechny hodnoty, poslal me na rentgen plic, na sono, kontrolovali mi jatra a slezinu.Az jsem se divila s cim vsim to ma souvislost. U me se ale vubec nic nenaslo. Casem mi ty zanety presly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.3.21 11:18

@Dakota J díky, u mě už to trvá 2 roky, zrovna dnes na oční jdu, tak se chci domlouvat, případně zkusím jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
17.3.21 11:29

@icesmilla zkuste at vam da aspon zadanku na to vysetreni k praktikovi, jinak se pak dohodnout s praktikem, ja to taky mela pomalu kazdy mesic, to bylo o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
17.3.21 11:56

@Dakota J Tak to koukám, co vše jste měla za vyšetření…Mně dělala výtěr z očí doktorka na imunologii, měla jsem tam spoustu bakterií, už se to táhne pár let… Měla jsem vakcínu, ATB, pořád se to vracelo.
Teď jsem si koupila oční kapky Omisan baby, a po dlouhý době mám z očí dobrý pocit. Už jsem přes měsíc bez kortikoidů, kapu tyhle + umělé slzy. Slzy nemám, tak musím kapat.

A je fajn, že to přešlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast