Horká voda a bolest břicha

197
29.1.21 12:26

Horká voda a bolest břicha

Hezký den přeji.
Včera večer jsem si, po náročném dni, vlezla do horké vany, abych se uvolnila. Dnes, když jsem přišla z gynekologie domů, dala si horkou sprchu. V zimním období si horkou vodu dopřávám, z té zimy mě to probouzí a dodává energii.
Včera ale po chvíli, co jsem byla ve vaně, mě začalo pobolívat břicho, cítila jsem tlak. Dnes, jakmile jsem si dnes sprchou myla břicho, cítila jsem to znovu. Do toho už pár dní mám řidčí stolici, ale ne úplně řídkou (takže jsem stolici neřešila). Přemýšlím, jestli se neobjednat k obvoďákovi. Díky pandemii bere jen objednané.
Máte někdo zkušenost? Nevím, jestli bych s tím doktora zbytečně nezatěžovala. Navíc se mi v této době mezi nemocný moc nechce, stačí mi, že jsem musela na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
29.1.21 12:30

Jako scim přesně k obvodakoj? Z bolesti břicha po horké sprše? Tou vodou se ti rozproudí střeva, můžeš mit uvnitř zácpu, a jak dodas teplo, způsobí to řidkou stolici..úprav jidelnicek.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.1.21 12:34

Omez vany, jez šetřící dietu a případně užívej nějaká probiotika.

https://www.nzip.cz/…udecni-dieta

Počkej minimálně do pondělka jestli se rozvinou nějaké symptomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.1.21 13:34

Zaražené prdy a zažívací potíže nejspíš. Horkou vanou se střeva trochu rozpohybují, plyny zvětší objem a tlačí to. Uvař si kmínovej čaj, běž si na hodinku zaběhat, a na nějakej čásek omez potraviny, který nadýmají. No kdyby se to do pondělka horšilo nebo nemělo ke zlepšení, tak k tomu doktorovi běž, taky to může být slepák, ale neřekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
29.1.21 14:12

Bude to opravdu tím, že se rozhýbou střeva. Zřejmě poslední dobou nejíte nějak extra kvalitně, tak to má své následky. Většina zažívacích potíží vymizí, jakmile zařadíte do jídelníčku dostatek vlákniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí