Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, prosím o zkušenosti. Máme tři měsíčního králíčka a odpoledne při návratu jsem si všimla že na levou zadní tlapku nedošlápne. Ráno běhal v pokoji v pohodě poté jsem ho dala do klece kde byl až do odpoledne. Po návratu jsem ho pustila a už kulhal. Tlapka asi nebolí nechá si na ní sáhnout. Nespadl, žádná nehoda nevíte co by to mohlo být? Veterinární ordinace u nás je až v pondělí jsme malé město děkuji.
Může ho svědit něco mezi bříšky. buď nějaká mykóza nebo kus ostré trávy z klece či nějaký střípek něčeho z koberce. Zkus se ještě jednou pořádně podívat, může to být fakt mikro jehlička. jako u psa no. Pokud něco najdeš, pak mu to vydezinfikuj a nebo namaž něčím hojivým. ![]()
drapek, bordel(střípek, seno, pilina)… hele jestli není krev, králíček hopka, čistí SE, ji, pije a je jinak veselý, tak je v pohodě ![]()
@Helileli píše:
Nemá zalomený drápek?
pravda, zapomněla jsem také připsat. Když se mi zalomí drápek, taky skoro kulhám a to se mi zalomí vždy jen na předních končetinách
![]()
@Bubla_Bučková děkuji ji , pije , sice z klece nějak nechce , ale zdá se v pohodě . Právě že tam nic necítím že by mu tam něco bolelo, vadilo ![]()
@katern že si na packu nechá sáhnout vůbec
Já ho stejně nejpozději druhý den vezu a plasim zbytečně ![]()
@Bubla_Bučková nechá si na to sáhnout
zkoušela jsem jestli ho to bude bolet. No u nás právě veterinář až v pondělí.
Příspěvek upraven 20.07.18 v 18:08
Ještě mě napadlo, jestli teď nemáte doma průvan, třeba od větráku, klimosky, či jen z více otevřených oken. Hlodavci a králíci jsou na průvan dost citlivý, teoreticky ho mohlo „ofouknout“ a nožičku šetří proto.
@Helileli Aha no to je možné větrák okna pořád často otevřený
že by z toho ?