MBTI - problémy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
MBTI - Problémy
Ahoj, napadlo mě založit tuto diskuzi, abychom si navzájem sdělili zkušenosti a poznatky. Já jsem INFJ, možná spíše bohužel… Koukala jsem se na internet a viděla plno diskuzí, kde každý 2. Tvrdí, že je právě INFJ, což mi přijde velmi zvláštní. Být INFJ vlastně není nic tak skvělého, jak každý tvrdí… Mohla bych to více rozepsat, ale takhle diskuze není o mých problémech. ![]()
Proč chce být každý 2. právě INFJ, nebo proč se mi zdá, že je nás tolik, když se píše že jsme nejvzácnější typ na světě?
Jaký jste osobností typ vy? Pojďme se trochu pobavit o našich problémech.
- Ráda bych tuhle diskuzi využila i na případné diskuze o vztazích mezi jednotlivými typy, či otázkami na různé typy… Určitě nás tu bude mnoho

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
MBTI
Třeba to vzniká tak, že nás INFJ je v populaci nejméně (sama jsem navíc ještě na pomezí s INTJ, což bude tak jedna žena na mnoho tisíc
Protože INTJ žen je 0,9% a INFJ žen 1,6% a těch, co jsou přeně na půl mezi těmito vzácnými typy, to je opravdu jako - no asi nikoho takového nikdy nepotkám
) a tak když o MBTI typologii někde něco je (videa, diskuze), tak to bude asi o tom, že se tam srocují ![]()
Spousta osobnostních typů tyhle věci vůbec za první nevyhledává a možná buduou převažovat ve vyhledávání tohoto tématu z principu typy INFJ a INTJ (tipla bych si tyhle ve větším zastoupení už z logiky věci - introverní intuitivní organizované - a feelery nebo thinkery - alespoň mně to tak dává logiku
).
A ještě třeba se spíš pravděpodobněji ozvou, protože jsou právě raritní. Takže třeba tam pak napíšou, protože jsou rádi, že tam narazili na někoho z toho svého raritního typu a nebo i přímo hledají s kým o tom pokecat (nebo třeba i někoho nového do života) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Škoda, že MBTI tady v Česku moc neletí. Já tuhle typologie mám třeba 10× radši než horoskopy. Jsem INFP a z 90% to na mě sedí jako p.. na hrnec a moje slavné znamení panna na mě sedí tak z poloviny ![]()
Já mám osobně INFJ ráda a považuji je za svoje dvojníky. Celkově mám raději NT a NF typy než typy smyslové. Jinak v mbti komunitě se pohybuji dost a nezdá se mi, že by hodně lidí chtělo být INFJ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V ČR si ten test, co jsem si dělala já, tak udělalo už prý milion lidí
Aspoň to tam píšou. A já mám pocit, že kupodivu docela relativně víc lidí, než bych čekala, tak to o sobě ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jste typ INFJ - s jakým MBTI typem muže jste v životním vztahu? A jak vám to vyhovuje/nevyhovuje?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nad tím tak uvažuju, tak jsem bohužel asi nikdy nikoho z INFJ lidí nepoznala
Možná jednoho, ale to si nejsem jistá a bylo to jen na krátko. Všech typů je hodně procent a nás tak málo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit