Mcdonalds brigáda - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Musíš se zeptat na podminky přímo v dané pobočce, záleží na majiteli. Dcera měla v podmínkách určitý počet hodin za tyden a kolik z toho má být mesicne víkend.
- Citovat
- Upravit
Myslím, že kvůli 1 dni v týdnu tě nebudou chtít zaučovat, psát smlouvu a celkově vzít.. ![]()
Co nějaká agentura na brigády?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera chodí na jednu až dvě směny do týdne (1 směna je většinou 4-6h.)
Zaměstnaneckou slevu má, využívá.
Ale může to být na každé pobočce jiné, asi by bylo nejjistější, zeptat se přímo u vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn byl na pohovoru a chteli minimalme 50 hodin mesicne. Plnil by to takatak, je na SŠ, tak ho nevybrali.
Kompletni zauceni na vsechny pozice pry trva 6 mesicu.
- Citovat
- Upravit
No ja nevim, nepopsala bych to jako praci, kde se nemusi premyslet. Milion druhu sendvicu, ktere si musis pamatovat, spoluprace a komunikace s kolegy, kdyz se navali zakaznici, nevis, co driv… dochazi ti salat, ale neni cas ho doplnit, protoze na grilu se ti pali maso a v tousteru housky. A dala jsi tam housku na cheeseburger, ale pritom si objednali Big Mac, tak znovu a mezitim prislo dalsich pet objednavek. Na kase si musis pamatovat, co vsechno nabidnout na piti, co vsechno nabalit do Happy Mealu, kazdy tyden jina hracka… a kdyz uz to vsechno umis, najednou prijdou nove druhy sendvicu a muzes se to ucit odznova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli tady někdo nemá zkušenosti s brigádou v mcdonaldu, chtěla bych chodit maximálně jeden den v týdnu, prostě jenom přivýdělek někde kde se nemusí až tak moc přemýšlet, jenom dělat hamburgery nebo něco takovýho.
Tím nechci tu práci zlehčovat jenom potřebuju něco kde vypnu mozek a zároveň to třeba spojit s něčím se mi aspoň trochu vydělá.
nevím jestli by tam byl problém s tím že bych chtěla chodit maximálně jednou v týdnu na chvíli, jestli by někoho takovýho chtěli,
Dále jsem se chtěla zeptat jestli i brigádníci mají slevy v aplikaci, vim že zaměstnanci ano.
Dekuju kdyztak za recenzi!