Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé ženy, přeji vám vše nejlepší k dnešnímu svátku!
![]()
A do diskuze mám otázku zda a jak tento svátek slavíte?
Já se těším, že odpoledne vyrazím na nákup do květinářství a vybereme něco pro macešku, ta si na řezané kytky do vázy potrpí a od přítele jsem si „objednala“ bromélii v květináči.
Krasny den i Tobe
… ja dostala prani od tatky a uz si s holkama prejeme na FB a kyticky uz ve vaze mam
… manzilek si asi nevzpomene - tak to abych se mu pripomnela ![]()
Taky nám všem přeji krásný sváteční den
Já bych i slavila, ale to by si přítel musel vzpomenout
Jinak vždycky kupuju nějakou drobnost mamči
a letos se chystám obdarovat i ségry, už jsou to taky ženy ![]()
taky preju vsem krasny MDZ
slavim tak ze dnes jdu na 4D utz a po nem jdeme cela rodinka sednout nekam na veceri ![]()
No my to slavíme tím stylem že od toho mojeho vtipálka zasejc dostanu umelej karafiat( aby dlouho vydržel) a nejaky struhadlo na sejr nebo neco…
Proste to neslavime spis z toho mame srandu…
Taky přeji všem krásný svátek. U nás je před výplatou tak kytičku dostanu až dýl. Ale miláček mi udělal moc dobrou snídani.
Zrovna teď jsme od kolegů dostaly všechny holky v kanceláři kytku - mají štěstí, že je nás tady málo:))
Taky přeji krásný svátek
a myslím že tohle přáníčko bylo asi jediné ![]()
Tak opravuji teď jsem se dozvěděla že manžílek si ulil něco bokem a koupíme si šampáňo. Tak to spolu oslavíme.
Děkuji a Vám přeji k MDŽ také vše nejlepší ![]()
Muž si vzpomněl, zatím sice jen do telefonu, ale jak dorazí z práce, určitě přijde s kytičkou nebo bonboškou
Já si na tenhle svátek dnes vzpomněla jen proto, že moje sestřenka má svátek, tak jsem to viděla v kalendáři u zaškrtlého jména ![]()
dnes odjale tchýně s tchánem na rekreaci
takže máme celý barák pro sebe
To mi k MDŽ stačí