MDŽ 2012

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23847
8.3.12 11:09

MDŽ

Milé ženy, přeji vám vše nejlepší k dnešnímu svátku! :kytka: :kytka: :kytka:

A do diskuze mám otázku zda a jak tento svátek slavíte?
Já se těším, že odpoledne vyrazím na nákup do květinářství a vybereme něco pro macešku, ta si na řezané kytky do vázy potrpí a od přítele jsem si „objednala“ bromélii v květináči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
8.3.12 11:10

Krasny den i Tobe :) … ja dostala prani od tatky a uz si s holkama prejeme na FB a kyticky uz ve vaze mam :) … manzilek si asi nevzpomene - tak to abych se mu pripomnela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.12 11:13

Já slavím, ale Gabrielu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
8.3.12 11:13

ahaaa ono je MDZ, tak proto to kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
8.3.12 11:14

Taky nám všem přeji krásný sváteční den :kytka: :hug: Já bych i slavila, ale to by si přítel musel vzpomenout :mrgreen: Jinak vždycky kupuju nějakou drobnost mamči :srdce: a letos se chystám obdarovat i ségry, už jsou to taky ženy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.3.12 11:16

Neslavíme :nevim: Já ani nevím,že dneska ten svátek je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
8.3.12 11:17

taky preju vsem krasny MDZ :kytka: slavim tak ze dnes jdu na 4D utz a po nem jdeme cela rodinka sednout nekam na veceri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.3.12 11:18

No my to slavíme tím stylem že od toho mojeho vtipálka zasejc dostanu umelej karafiat( aby dlouho vydržel) a nejaky struhadlo na sejr nebo neco… :lol: :lol: Proste to neslavime spis z toho mame srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
8.3.12 11:21

všem ženám k MDŽ všechno nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.3.12 11:25

Taky přeji všem krásný svátek. U nás je před výplatou tak kytičku dostanu až dýl. Ale miláček mi udělal moc dobrou snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
8.3.12 11:27

Zrovna teď jsme od kolegů dostaly všechny holky v kanceláři kytku - mají štěstí, že je nás tady málo:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
8.3.12 11:27

Taky přeji krásný svátek :kytka: :kytka: :kytka: a myslím že tohle přáníčko bylo asi jediné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.3.12 11:29

Tak opravuji teď jsem se dozvěděla že manžílek si ulil něco bokem a koupíme si šampáňo. Tak to spolu oslavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.3.12 11:33

Děkuji a Vám přeji k MDŽ také vše nejlepší :kytka:

Muž si vzpomněl, zatím sice jen do telefonu, ale jak dorazí z práce, určitě přijde s kytičkou nebo bonboškou :srdce: Já si na tenhle svátek dnes vzpomněla jen proto, že moje sestřenka má svátek, tak jsem to viděla v kalendáři u zaškrtlého jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
8.3.12 11:34

dnes odjale tchýně s tchánem na rekreaci :dance: takže máme celý barák pro sebe :palec: To mi k MDŽ stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný