Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte holky vyskytl se mi tady takový problémek moje 14 letá dcera nechce jíst nesní ani porci hranolek natož celý oběd stěžuje si že je plná přitom ostatní holky to sní normálně nejí doma, ve škole ani v restauraci co s tím?
(Váhu má normální 49kg)
Psychické problémy? Inspirace na internetu? Zdravou stravu jíst chce? Promluv si s ní, proč jíst nechce.
Třeba něco tlačí na tajňačku, jak dlouho to trvá? Kdyby déle, tak asi hubne.
Může mít zdravotní problém, vzala bych ji k lékaři, ten ji navrhne vyšetření, možná i gastroskopii, pokud je to jen vrtoch, tak po zjištění co to vyšetření obnáší ji její potíže brzy zázrakem přejdou.
Pokud má fakt problém, lékař pomůže.
@Ivanečička píše:
Ahojte holky vyskytl se mi tady takový problémek moje 14 letá dcera nechce jíst nesní ani porci hranolek natož celý oběd stěžuje si že je plná přitom ostatní holky to sní normálně nejí doma, ve škole ani v restauraci co s tím?(Váhu má normální 49kg)
troll
@Ivanečička píše:
Ahojte holky vyskytl se mi tady takový problémek moje 14 letá dcera nechce jíst nesní ani porci hranolek natož celý oběd stěžuje si že je plná přitom ostatní holky to sní normálně nejí doma, ve škole ani v restauraci co s tím?(Váhu má normální 49kg)
No a snídá? Svačí, večeří? Nebo odmítá veškeré jídlo? Jestli jo, tak bych hodně zbystřila. Nebo prostě jen nesní oběd?
@Ivanečička píše:
Třeba má strach že by jsi tu okurku ji chtěla vzít.
@Dlouhá punčoška píše:
To je těžký náběh na anorexii - šup k doktorovi
Jojo, když nesní hranolky, to je jasna anorexie…
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, když nesní hranolky, to je jasna anorexie…
Dobře jsi nepřečetla příběh zakladatelky - nesní ani hranolky, natož celý oběd.
@Dlouhá punčoška píše:
Ani tu okurku nemá na jídlo, viz její minulá diskuse.
@Dlouhá punčoška píše:
taky bych nejedla jídlo, kterým bych se uspokojovala ![]()
@Dlouhá punčoška píše:
Ale cetla, ze zakladazelka vypichla hranolky, takze trollik.