Media Call-Brno, fixní mzda

Anonymní
6.5.14 12:10

Media Call-Brno

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenost s call centrem-Media call v Brně? Na pohovoru bylo řečeno, že platí fixní mzdu od 60Kč na hodinu-zdálo se mi to všechno přijatelné. Pak jsem dojela domů a všichni mě začali strašit, že to tak není, že při aktivním telemarketingu žádná fixní mzda není, že je to placený podle toho, kolik výrobků/služeb vnutím. Nemáte s tím někdo zkušenost? Na netu jsem našla podobní řeči, tak se chci radši ujistit, než do něčeho vstoupím. Podotýkám, že jsem se na to při pohovoru ptala a bylo mi řečeno, že je zde tak fixní mzda 60Kč na hodinu, pokud odpracujete min 40hod. měsíčně, a proto mě vystrašilo, co mi řekli. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
6.5.14 12:15

Ahoj, tak v Call Centru pracuji a je tam fixní hodinová mzda + my třeba ještě máme bonusy…u nás to teda není podmínka počet odpracovaných hodin. Jinak pobočku máme i v Brně, tak se zkus podívat http://www.qualitybrands.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.14 12:17

@kacabus jestli se můžu osobně zeptat, jak dlouho tam už pracuješ? Když jsem pročítala ty diskuze, tak tam více jak polovina uvedla, že dýl jak půl roku se ten aktivní vydržet nedá…Já si myslím, že jsem silná nátura a že mě jen tak někdo nevytočí, je ale fakt, že kdyby do mě „šlo“ v jeden den 90%telefonátů s tím, ať jdu do p*****, tak to taky nedám. :D

• Citovat
  • Upravit
6895
6.5.14 12:19

Jsem tam 3 roky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…hele když tak mi napiš SZ a řeknu ti víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.5.14 13:44

Ahoj,
Nevím, jestli jdeš na brigádu nebo na HPP, ale sami teď v inzerátu píší „AKCE na měsíc květen garantovaná částka 120 Kč za odpracovanou hodinu“ (Odkaz )
Ne že by mě úplně překvapovalo, že to nedodržují, protože jsem si říkala, že i když neprodám nic, tak by to bylo přece jen hodně, ale zase něco mi dát musí. (Minimální hodinová mzda na DPP je 50,– - jsem četla.)
Nemám v plánu se v CC usadit na kdo ví jak dlouho, ale zkusit si to z druhé strany a ne jen z té strany, kde mi někdo volá. A taky kvůli zkušenostem - často to mají jako výhodu. A něco vydělat.
Jelikož v Brně je Call center několik, tak hledám kam, ale všichni říkají, že je to všude stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
6.5.14 13:54

@zvidavajanca Nejsou všechna CC stejná. Jasně všude je něco, ale u nás operátoři vydrží docela dlouho, vedení se fakt věnuje. Předem víme kolik čeho musíme udělat a kolik za to dostaneme, ne jak jinde, kde se to mění podle toho jak se komu chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat