Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenost s meditačními technikami? Slyšela jsem o Mistrovi Taoe, ale nevím, kde ho najít.
Sex zkouším pořád, ale nedaří se nám. Mám pocit, že se po letech snažení potřebuji nějak uvolnit vnitřně, změnit myšlení a úhel pohledu.
@allenna..jj.. promiň.. nechtěla jsem být hrubá..
..ale prostě si to tak hezky napsala..
Držím palce, ať se zadaří.. ![]()
@allenna ja zkouším mobilizaci pánevního dna a na relax jogu už se zadařilo a nedopadlo to takže ted jdu do dalšího boje
@allenna Ahoj, přímo meditaci na otěhotnění neznám, ale doporučuji ti ruční lymfatické masáže, to je přímo zázrak, mě paní celou odblokovala a hned 2. měsíc jsem otěhotněla. ![]()
@Melody 4 faaaakt to teda musím říct mamce at se na mě vyřádí a dělala ti celé tělo nebo jen něco?
@phoma píše:
@Melody 4 faaaakt to teda musím říct mamce at se na mě vyřádí a dělala ti celé tělo nebo jen něco?
Jenom záda, byla jsem na tom 4× po dobu jednoho měsíce ten další měsíc už pozitivní těhotenský test
Podotýkám, že předtím jsme se snažili 3/4 roku a vůbec to nešlo.
Já zkoušela Mojžíšovou, měla jsem z toho dobrý pocit, ale jen ten pocit. ![]()
@allenna no ale ja myslím to jak ti rovnaji kostrč přes zadek prstek. není to přijemné ale 2× jsem to zkusila a pokaždé otěhotněla jednou ZT jednou nizká sliznice na zahnízdění
Ahoj, já mám s Mistrem Taoe velmi dobrou zkušenost, sice už je to více než 3 roky, ale mohu jen doporučit.
Určitě, pošlu ti jeho mail. A bude možná chvíli trvat, než se Ti ozve, ale ozve se Ti určitě. Na mě si udělal čas až za 3 týdny, ale nelituji toho. ![]()