Šátky a nosítka od Medley

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6895
15.8.10 01:12

MEDLEY

Ahoj holky.Moc prosím o rady a vaše zkušenosti. Jakou máte zkušenost se šátky a nosítky od Medley.dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
15.8.10 07:57

Osobní zkušenost nemám, nicméně Medley se mezi zkušenými nosnicemi netěší dobré pověsti…
Reference zde:
 http://satkyzavsechnyprachy.blog.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.8.10 08:10

Mám doma jeden šátek od Medley zapůjčeny od má švagrové, no kvalita fakt nic moc, přirovnala bych ho k obarvenému prostěradlu, vázaní mi s nim nikdy nešlo, tak že jsem si koupila manducu, protože jsem si myslela že jsem prostě na šátky tele...........pak mi to ale nedalo a pořídila jsem šátek Didymos, zjistila jsem že chyba nebyla ve mě, ale v šátku, s Didymose se mi vázalo perfektně. :-D
Měla jsem doma i pár plín od Medley, kvalita taky hodně bídná, tak že dle mě budou blbé i jejich nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
15.8.10 08:11

Medley je podobná kategorie jako Klubíčko, který jsem měla já… hrůza, děs.
Opravdu nedoporučuji. Jsi zřejmě začátečnice (jinak by ses takto neptala) a tenhle šátek Tě jenom odradí, protože dítě se Ti do něj bude špatně vázat. Šátek spíš překáží než pomáhá, všude trčí, odstává a podle mne i dítěti musí být nepříjemný.
Investuj do kvalitního (Didymos, Storchenwiege apod.) nebo si ho nejprve půjč - ideálně od kamarádky, ale třeba Didymos Ti firma půjčí za 400,– na dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.8.10 08:39

Pokud chceš kvalitní šátek, tak se medley vyhni obloukem. Já měla elasťák a nešel mi pořádně dotáhnout, tudíž Matýsek plandal, dlouhodobě špatně navázaný by si zničil páteř.
Pokud chceš jeden šátek na celé šátkovací období, kup si z druhé ruky zanošený storchenwiege. Zanošený je dostatečně jemný na miminko, ale zároveň supernosný na batole.
Ale pokud tě nošení chytne jako mě, tak můj momentální stav je 4 šátky, 2 nosítka a jeden šátek ještě plánuju koupit :lol: Značky mám didymos, storchenwiege, nosítka manduca a bluebear, chci ještě jít do ellevillu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
15.8.10 13:07

holky díky moc za odpovědi. mám právě od nich elastický šátek a myslela jsem že to právě neumím. :-( dík za rady a poohlídnu se po jiném, asi po tom pevném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí