Medocriptine

Anonymni
17.10.03 17:59

Medocriptine

Medocriptine - tento lék jsem dostala na gynekologii na snížení prolaktinu. Znáte ho někdo ? Máte s ním nějaké zkušenosti ? Má spoustu negativních vedlejších účinků. Nemá se brát v těhotenství, a když se plánuje těhotenství. A my plánujem miminko. Nevím co si mám myslet a budu vděčná za každou radu a připomínku. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.10.03 10:44

Medocriptine

Ahoj, nevím sice nic přímo o tomto léku, ale mám vlastní zkušenost se zvýšenou tvorbou prolaktinu. Měla jsem vysoké hladiny, a proto jsem nemohla 1 rok otěhotnět. Přítomnost prolaktinu mi prokázali v Endokrinologickém ústavu, Národní 2, Praha 1 -MUDr. Holub, který je vynikající a s jeho pomocí jsem se za 4 měsíce vyléčila a v současnosti jsem v 25 týdnu těhotenství. Brala jsem nejprve Mysalfon, po kterém mi bylo špatně a přibírala jsem a navíc nezabíral a poté Dostinex, který zabral okamžitě a vedlejší účinky se moc neprojevovali. Léčba tohoto problému je vysoce individuální, často se musí dlouho hledat vhodný lék. a všechny mají vedlejší účinky. Hladina prolaktinu přímo souvisí s možností otěhotnět a často se jeho přítomnost projevuje ještě výtokem z bradavek - bílá nebo nažloutlá tekutina. Mě lékař řekl, že otěhotnění okamžitě po užívání těchto léků není na škodu ani mě ani miminku a úspěšná léčba často konči " rovnou těhotenstvím" Ovšem jestli cheš mít jistotu doporučuji během léčby chráněný styk a po vyléčení nejaký čas vyčkat a potom se pokusit o početí. Já osobně mám tu nejlepší zkušenost s Endokrinologickým ústavem a doporučuji Ti, aby Ti gynekolog napsal doporučení právě sem. Zvýšená tvorba prolaktinu může souviset i s onemocněním štítné žlázy nebo problémy s podvěskem mozkovým. Klidně mi zavojelte na tel. 608141614, mím opravdu bohatou zkušenost a ráda Vám poradím a sdělím další podrobnosti. Hodně úspěchů a brzy krásné miminko přeje Michaela

• Citovat
  • Upravit
29
16.10.16 22:43

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kombinací medocriptine a bylinek. Mam medocriptine kvůli prolaktinu. Ten jsem měla uz po měsíci brani v normě, ale dle lékaře mam brat lék az do otěhotnění.
Nadšena z toho nejsem, protože to bohužel není v dohledu, ovulaci jsem žádnou nevysledovala.
Chtěla bych tedy zkusit gynex, ale nevim, jestli to není překombinované.

Dekuji za případné zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.10.16 10:10
@Krokod píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kombinací medocriptine a bylinek. Mam medocriptine kvůli prolaktinu. Ten jsem měla uz po měsíci brani v normě, ale dle lékaře mam brat lék az do otěhotnění.
Nadšena z toho nejsem, protože to bohužel není v dohledu, ovulaci jsem žádnou nevysledovala.
Chtěla bych tedy zkusit gynex, ale nevim, jestli to není překombinované.Dekuji za případné zkušenosti!

A proc ho nechces brat, nedela ti dobre? Vzdyt je to jen tabletka. Kdyz ho vysadis, dost mozna ti prolaktin zase stoupne a ovulaci zablokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.17 18:50

medocriptine nevolnosti

Dobry den, minuly tyden jsem dostala taky medocriptine na snizeni prolaktinu, beru ted tyden 1/2tabletky a po tydnu se bude navysovat az na dve denne…ale je mi po nem hrozne zle, nevolnost snad celodenni, bolest hlavy, motani…ma nekdo podobnou zkusenost? upravi se nebo mam radeji vysadit?
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky