Mluvící medvídek nebo pejsek

13335
3.11.11 20:38

medvídek nebo pejsek

ahoj holky,
byla jsem rozhodnutá, že malý jako hlavní dárek na vánoce dostane mluvícího pejska od FP - česko-anglického a před pár dny jsem narazila na medvídka mluvícího od chicca - česko-anglického.

Který je lepší v čem? Jaký je váš názor prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
3.11.11 20:41

Ahojky, který je lepší nevím, medvídka jsem neviděla, ale my koupili k Vánocům pejska a je úžasnej :palec:
Už se těším, až ho prcek pod stromečkem najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
3.11.11 20:48

Tak názory si moc ráda taky přečtu,řeším to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.11.11 20:51

Ahojky za mě jednoznačně pejska, malý ho má od 6 měsíců a stále je to nejoblíbenější hračka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.11.11 20:51

Holky, my měli pejska od FP a malý si s ním vůbec nehrál :( Víc ho zajímají auta, tobogán, mluvící nářadí od FP.. Vše od FP mluví stejně. Plyšáci jsou na nic (u nás). Nezlobte se za můj názor, ale je to drahý na to, aby ležel v koutě.. Malý si nehraje vůbec s plyšákama. To spíš teď miluje Timmyho z ovečky Shaun a s tou teda usíná (i když je plyšová). Ale to je vyjimka. Pejska dostal v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.11.11 20:54

malá loni dostala Pejska FP, měla 11 měsíců a byla z něj nadšená :-) pak ho na nějakou dobu odhodila a teď je to zase její oblíbená hračka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.11.11 20:56

Ahoj, medvidka neznam, ale pejska jsem davala k Vanocum vloni (1,5r), a hraje si s nim dodnes.
Momentalne ho oblika do slipu a slusne si s nim pokeca :lol:
I mne se hodne libi, hned jak jsem ho videla, byl mi sympatickej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.11.11 21:05

http://www.babyshopdino.cz/…-aj/d-73007/
holky tohle je ten medvídek.
A na pejskovi mě odrazuje, že mu prej odchází ouško a přemýšlím nad tím, že pejsek poví česky a vzápěti anglicky a medvídek buď česky a nebo anglicky, podle toho, jak se to přepne - to jsem vyčetla. Jestli se pletu tak mě opravte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.11.11 21:08

medvídek mi příjde divný :think: pejsek má aspoň na noze opravdu nohu, srdíčko má srdíčko atd. Nevím no, to je můj názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.11.11 21:11

Pejsek u nás leží v koutě, byl to dárek k prvním vánocům/cca 8 měs/ a zatím ani jedno dítě nezaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.11.11 21:11

kamarádka toho medvídka teď koupila,a musím říct,že si mi líbí víc než pejsek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.11.11 21:14
Liduš88 píše:
kamarádka toho medvídka teď koupila,a musím říct,že si mi líbí víc než pejsek :-D

Nevím jak méďa, ale pejsek je fakt hnusnej a aspoň ten náš je nějaký divný- ta přepínací/vypínací noha reaguje příliš citlivě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.11.11 21:23

Tak od nás čerstvá zkušenost. Anička ho dostala k ročním narozeninám a od té doby si s ním hrají oba a Mišák navíc začíná konečně trošku mluvit. Takže za nás :palec: :palec: :palec: pro pejska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.11.11 21:28
nausikaa píše:
Liduš88 píše:
kamarádka toho medvídka teď koupila,a musím říct,že si mi líbí víc než pejsek :-D
Nevím jak méďa, ale pejsek je fakt hnusnej a aspoň ten náš je nějaký divný- ta přepínací/vypínací noha reaguje příliš citlivě. :roll:

přepínací noha je opravdu moc citlivá, navíc když zmáčknu v místě „vypnout“ - tak mi pejsek hlásí „je čas na učení“ apod. Malou moc nezaujal, leží spíš v koutě. Dostala ho v 8 měsících a teď jí je přes rok a zatím si s ním moc nehraje (jen sem tam pomačká to srdíčko).
jo a taky je to zvláštně nastavený. Když se zmáčkne nějaká končetina a říká to „červená noha - red foot“, tak to nelze přerušit žádným jiným zmáčknutím tlačítka. Zatímco, když hraje písnička, tak pokud se zmáčkne v jejím průběhu něco jiného, tak ihned skončí a odehraje se ten jiný zvuk. To mi trochu vadí, protože takhle se u nás žádná písnička neodehraje až do konce :mrgreen:

U nás má mnohonásobně větší úspěch hrající stoleček od Fisher Price. To určitě vyhozené peníze nebyly.

Ale u toho pejska jsem tak jaksi na vážkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.11.11 09:51

Příspěvek upraven 02.05.16 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie