Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím ![]()
Máte prosím někdo zkušenost s mega kompletem do postýlky od mamitati.cz??? Brouzdala jsem na recenzích tady na emiminu a našla jsem negativní recenze na stejný komplet ovšem mamatata, což si myslím, že bude stejný výrobce popřípadě prodejce. Stojí přeci jen 3 000 a nechci, abych ho mohla hned po prvním vypráním hodit do koše. Takže Vás prosím o Vaše zkušenosti.
Pokud máte zkušenosti s jiným mega kompletem z jiné stránky a jste spokojeni tak uvítám tip
Jinak bych si komplet nechala ušít od paní z facebooku (Dany švadlenka)
Děkuji ![]()
Ja kupovala uz v roce 2013 trochu mensi sadu na mamo-tato.net a jsem velmi spokojena
Jestli je to stejne jako to mamitati nedokazu posoudit, ale podle fotek to vypada temer identicky. Je to kvalitni a i po 3-letem pouzivani je to stale moc pekne, drzi tvar a nebledne. Pridavam fotku setu, ktery mam.
Příspěvek upraven 08.05.16 v 23:36
@Adlita Děkuji za názor
Tady na emiminu jsou právě dost negativní recenze. Pošleš mi prosím tu fotku?? ![]()
Se mi to nejak nedari prilozit. Posilala jsem katalogovou stazenou z netu. Tak jsem prohrabla vlastni fotky, to je stejne nejlepsi. Je to prvni foto jeste pred odchodem do porodnice, tj. nachystanej pokojik pred pouzivanim. Ale obcas tu perinku povlecu jeste ted moji malej (uz jsou ji skoro 3 roky) a porad je to pekny a neni to zmolkovaty.
Příspěvek upraven 08.05.16 v 23:37
Jeste jednou zkousim tu jejich fotku, ale nejak se ji sem proste nechce ![]()
tady je odkaz, jestli to admini nesmazou: https://www.mamo-tato.net/…osk.kremova/
(tohle presne jsem koupila ja, v teto prodejne)
Tak konecne se zadarilo
mas tady jejich fotku stazenou z netu a moji vlastni taky
vypada to uplne jako na fotkach
tu druhou firmu neznam, snad je to to same
@Adlita mockrát děkuji
Vypadá to opravdu pěkně
Ještě jsem našla jednu stránku teďka a mají tam uplně jiný komplet zase
Taky moc krásný
Tak teď mám dilema ![]()
A to je pro kluka asi zejo? Me se libi z tech tri nejvic asi to svetle modre. Tohle oranžove mi prijde dost vyrazne na mimco. Ale ja mam obecne rada pastelove barvy, tkz si vyber takove, ktere ti udela radost vzdycky, kdyz ho uvidis ![]()
A to je pro kluka asi zejo? Me se libi z tech tri nejvic asi to svetle modre. Tohle oranžove mi prijde dost vyrazne na mimco. Ale ja mam obecne rada pastelove barvy, tkz si vyber takove, ktere ti udela radost vzdycky, kdyz ho uvidis ![]()
@Adlita Ano, pro chlapečka. Právě se pořád nemůžu rozhodnout
Taková modrá je zas chladná. Ještě přemýšlím, že si nechám přímo ušít v šedo-tyrkysové. No už z toho blázním
Ale tohle barevné se mi moc líbí:) Nechala bych vymalovat pokojíček v těchto, ale světlých barvách. No ještě je čas naštěstí ![]()
@Mexie Mně osobně se hodně líbí povlečení, sady odsud: http://www.fler.cz/zbozi?…
Tak nevim…Pred 4 lety jsem si na eshopu mamitati obj. luxusní mega sadu do detske postylky pro vnucku.Ani po mesici mi nedosla i kdyz jsem okamzite zaplatila kartou.Po dalsich urgencich mi po dalsich 14 dnech byla zaslana.8.6.2017 jsem obj. stejnou sadu a kdyz se Tonicek 13.6 narodil tel jestli by neslo zmenit barvu.Bylo mi receno, ze zakazka je skoro hotova a musela by se udelat nova obj. a vse by se o dalsich 10 prac.dnu protahlo. Tak jsem vse nechala tak, jak jsem obj. V patek 16.6 jsem ocekavala zakazku, kdyz mi bylo receno, ze je jiz skoro hotova, ale nic nedoslo.19.6 jsem tel proc nedorazila a pani mi rekla, ze dnes nic neprislo a ze na to maji jeste do 22.6 cas.Ale ze se na obchodnim odd.zepta.Ve stredu 21.6 mi tel.ze nemaji latku a nabidla mi jinou… po 14 dnech nemam tudiz NIC jen vztek…Mate s tim nekdo nejakou zkusenost? Myslela jsem si ze po 4 letech se zdokonali a udelaji vse pro zakaznika.Dnes mi prisla stornovana objednavka… ![]()
My máme sadu do postýlky i oblečky a super. Spokojenost, nakupuji pravidelně dětem, mám 3 děti
![]()