Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím stalo se nekomu že v pulce cyklu došla silna ms a nebylo to nic važne? mam strach. zitra jdu k dr
Mě tohle dělala antikoncepce prvních pár měsíců krvácení uprostřed cyklu někdy i dost silné. Ale nevím jestli něco bereš nepíšeš k tomu nic bližšího.
Mela jsem to min. mesic. Vyndali mi telisko, dosla ms a 15 dni na to brutus ms, neskutecne bolesti a krvaceni..zacalo to v patek, v nedeli uz jsem si balila do nemocnice, nemohla jsem bolesti ani chodit, nicmene nakonec jsem nejela a v pondělí jsem sla k doktorovi. Vsechno bylo v pohode, napsal mi norethisteron na 10 dni a po trech dnech uzivani krvaceni uplne ustalo. Ale vypadala jsem jak chodici smrtka, kruhy pod ocima. Fakt asi krve odeslo dost. Bylo to chybejicimi hormony
Ahoj holky prosim mam podobny problem vzdycky sem mela ms po 26-30 dnech a tedka jsem ji dostala v zari po 14 denni prestavce opet a predevcirem po 14 denni prestavce zase znovu a je jina nez driv silnejsi a misto toho jak jsem byla zvykla ji mit dva dny hodne dva dny malo a dalsi de uz jen spineni tak tedka ji mam uz potreti zase silnou a minimalne 4-5 dnu a pak ani pamatky nevite co to muze bejt? Mam novou praci kdy jezdim v 8 a vracim e v pet a nerada bych hned po prvnim tydnu bezela k doktorovi a o praci pak prisla
neberu HA uz rok
@sabca92 To že půjdeš k doktoru hned neznanemá, že nepůjdeš do práce, nebo jo? Nejde to udělat o polední pauze nebo nějaký volnější den? Před osmou…?
No prave mam doktora na orli a cwlkem se musim objednavat dost dopredu a stejne to trva a poledni pauzu nemam.. takze leda dojet fakt na osm od kdy tam je a stihnout bejt do 9 v praci ja mam pauzu jen patbact min abych stihala
myslis ze bych jako mela jit? Ja prijdu si ze to moc hrotim ale celkem me to vysiluje ![]()
@sabca92 Takhle to mít já, tak se hroutím. Stačilo mi ms po produ. Byla tak silná, že jsem po třech měsících byla bledá jako smrt. I manžel mě hnal, že se na to nebude dívat. Takže každý reagujeme jinak, může to být cokoliv od hormonální nerovnováhy až po nějaký vyloženě problém.. KDo ví ![]()
Jo no to je taky fakt a rika me i pritel i sestra at jdu :-/ ja jen prisla sem si jak fnukna ale vubec to neuvladam.. zavola zejtra jestli muzu v pondeli nebo utery rano dojit
dik ![]()
Tak sem mela abtibiotika skrz zánět ze i ledviny no a uz je nemam ale asi je zase dostanu :-/ tak sem zvedava jak to ještě bude. Jinak dekuju ![]()
@sabca92 není zač. Jo ledviny. Sranda s nima, co?
Taky jsem už byla párkrát mimo sebe, skrz ně.
Tak se měj hezky a hlavně dobře a zase dej vědět