Mega ms mimo cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
7.10.14 00:17

mega ms mimo cyklus

Prosím stalo se nekomu že v pulce cyklu došla silna ms a nebylo to nic važne? mam strach. zitra jdu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
213
7.10.14 01:24

Mě tohle dělala antikoncepce prvních pár měsíců krvácení uprostřed cyklu někdy i dost silné. Ale nevím jestli něco bereš nepíšeš k tomu nic bližšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.10.14 09:12

Ja neberu zadne prašky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretina79
7.10.14 09:25

Mela jsem to min. mesic. Vyndali mi telisko, dosla ms a 15 dni na to brutus ms, neskutecne bolesti a krvaceni..zacalo to v patek, v nedeli uz jsem si balila do nemocnice, nemohla jsem bolesti ani chodit, nicmene nakonec jsem nejela a v pondělí jsem sla k doktorovi. Vsechno bylo v pohode, napsal mi norethisteron na 10 dni a po trech dnech uzivani krvaceni uplne ustalo. Ale vypadala jsem jak chodici smrtka, kruhy pod ocima. Fakt asi krve odeslo dost. Bylo to chybejicimi hormony

• Citovat
  • Upravit
598
7.10.14 11:46

Jsem u dr dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.14 18:18

Ahoj holky prosim mam podobny problem vzdycky sem mela ms po 26-30 dnech a tedka jsem ji dostala v zari po 14 denni prestavce opet a predevcirem po 14 denni prestavce zase znovu a je jina nez driv silnejsi a misto toho jak jsem byla zvykla ji mit dva dny hodne dva dny malo a dalsi de uz jen spineni tak tedka ji mam uz potreti zase silnou a minimalne 4-5 dnu a pak ani pamatky nevite co to muze bejt? Mam novou praci kdy jezdim v 8 a vracim e v pet a nerada bych hned po prvnim tydnu bezela k doktorovi a o praci pak prisla :-( neberu HA uz rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
23.10.14 20:26

@sabca92 To že půjdeš k doktoru hned neznanemá, že nepůjdeš do práce, nebo jo? Nejde to udělat o polední pauze nebo nějaký volnější den? Před osmou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.14 22:12

No prave mam doktora na orli a cwlkem se musim objednavat dost dopredu a stejne to trva a poledni pauzu nemam.. takze leda dojet fakt na osm od kdy tam je a stihnout bejt do 9 v praci ja mam pauzu jen patbact min abych stihala ;-) myslis ze bych jako mela jit? Ja prijdu si ze to moc hrotim ale celkem me to vysiluje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
23.10.14 22:15

@sabca92 Takhle to mít já, tak se hroutím. Stačilo mi ms po produ. Byla tak silná, že jsem po třech měsících byla bledá jako smrt. I manžel mě hnal, že se na to nebude dívat. Takže každý reagujeme jinak, může to být cokoliv od hormonální nerovnováhy až po nějaký vyloženě problém.. KDo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.14 22:18

Jo no to je taky fakt a rika me i pritel i sestra at jdu :-/ ja jen prisla sem si jak fnukna ale vubec to neuvladam.. zavola zejtra jestli muzu v pondeli nebo utery rano dojit :-) dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
23.10.14 22:23

@sabca92 pak napiš. Přeju brzké upravení cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.14 22:24

Dekujiiii :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.11.14 18:18

Tak sem mela abtibiotika skrz zánět ze i ledviny no a uz je nemam ale asi je zase dostanu :-/ tak sem zvedava jak to ještě bude. Jinak dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
16.11.14 20:43

@sabca92 není zač. Jo ledviny. Sranda s nima, co? :lol: Taky jsem už byla párkrát mimo sebe, skrz ně.
Tak se měj hezky a hlavně dobře a zase dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria