Kvasinky? Začátek těhotenství?

Anonymní
3.10.14 15:56

Kvasinky?Začátek těhotenství?

Omlouvám se za anonym, ale já raději takhle ;)

s manželem se snažíme rok o druhé miminko.Jsem dnes 8DPO a asi před dvěma dny mě pobolíval podbříšek, tak jsem si říkala, že se možná tentokrát zadařilo, jenže od včerejška mě občas pálí „tam dole“ a dneska jsem si všimla bílého, nezapáchajícího výtoku-něco mezi konzistencí tvarohu a jogurtu. Bylo toho docela dost :oops: tak mě napadlo jestli to můžou být kvasinky? Koupila jsem si Canesten Gyn a večer si chci pilulku zavést. Mohlo by to případně ublížit kdyby se mi akorát „usazovalo miminko“?

K dr se bohužel v nejbližší době nedostanu-první dcera je nemocná, manžel dnes odjíždí pryč a nikoho na hlídání nemáme :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85371
3.10.14 16:20

Neublizi. U me tehotenstvi zacalo prave kvasinkami, dostala jsem od doktorky Clotrimazol cipky a mast a mela po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.14 16:30

@blumen děkuju. Ještě jsem se dočetla, že je dobré zkusit bílý jogurt dát na tampon nebo na vložku. tak možná první zkusím tohle a kdyby to nezabralo vemu si ten Canesten Gyn

• Citovat
  • Upravit
85371
3.10.14 16:34
@Anonymní píše:
@blumen děkuju. Ještě jsem se dočetla, že je dobré zkusit bílý jogurt dát na tampon nebo na vložku. tak možná první zkusím tohle a kdyby to nezabralo vemu si ten Canesten Gyn

To bych nezkousela, preventivne v tehotenstvi zavadim lactobacily, jogurtu bych se bala. Pokud mas kvasinky, stejne to nepomuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
3.10.14 16:48

Jo, muj gynekolog radival-pul jogurtu snist a pul dat spodem. Samo ten bilej s zivyma kulturama. Preji Ti, at jsi tehotna! :hug: U me byl hlen prvni priznak, ale byl to zlutej hlen a trval 2 dny, pak presel v bilej, ale nesvedil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.14 16:54

@Lenick děkuju-uvidíme co z toho bude :) mě to právě svědí-pálí tak půl na půl, ale néé v kuse jen občas, tak uvidím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa