Přílišné zvlhnutí :(

Anonymní
29.9.14 23:14

Přílišné zvlhnutí :(

Trochu netradiční dotaz a proto takhle pozdě. Mám problém s vlhkem tam dole. Prostě je toho moc a už několik chlapů si stěžovalo že jim to pak moc klouže a nedráždí je to tolik kolik by mělo. Prostě to čvachtá.

Dá se s tím něco dělat? já s tím vůlí neudělám nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.9.14 23:15

Doufám že to nevyzní jako sranda, sranda to není..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.14 23:17

Taky to mívám, hodně kolem ovulace a to tak, že i přes den musím nosit vložku, jak ze men ten hlen teče. A sex v tomto období je o ničem, páč to tak klouže, že skoro nic necítím. Pomáhá hodně dlouhé prstění, se ta vlhkost jakoby vpije do kůže ruky, ale jen trochu, taky si počkám na radu.
Anonymní 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.14 23:19
@Anonymní píše:
Taky to mívám, hodně kolem ovulace a to tak, že i přes den musím nosit vložku, jak ze men ten hlen teče. A sex v tomto období je o ničem, páč to tak klouže, že skoro nic necítím. Pomáhá hodně dlouhé prstění, se ta vlhkost jakoby vpije do kůže ruky, ale jen trochu, taky si počkám na radu.
Anonymní píše: Více

já to mám právě pořád :roll: a hrozně mě to štve, chlapy pak schválně spěchají než se úplně vzruším :roll:

• Citovat
  • Upravit
7009
29.9.14 23:23

A pánevní dno jsi cvičit zkoušela, dokážeš je stisknout svaly? Myslím, že kdyby tam byli na těsno, tak by ta vlhkost pak tolik nevadila.
Jinak mě napadají pouze experimenty s řepíkem a dubovou kůrou, opláchnout před sexem, že by to trochu stáhlo nebo zcela prozaicky vytáhnout, utřít tebe, úd a zase pokračovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.14 23:27
@Bibi239 píše:
A pánevní dno jsi cvičit zkoušela, dokážeš je stisknout svaly? Myslím, že kdyby tam byli na těsno, tak by ta vlhkost pak tolik nevadila.
Jinak mě napadají pouze experimenty s řepíkem a dubovou kůrou, opláchnout před sexem, že by to trochu stáhlo nebo zcela prozaicky vytáhnout, utřít tebe, úd a zase pokračovat :oops:

jo právě to stiknutí umím to se jim líbí. Ale já si to pak tolik neužiju protože na orgasmus musím být povolená…

• Citovat
  • Upravit
49159
29.9.14 23:30
@Anonymní píše:
Trochu netradiční dotaz a proto takhle pozdě. Mám problém s vlhkem tam dole. Prostě je toho moc a už několik chlapů si stěžovalo že jim to pak moc klouže a nedráždí je to tolik kolik by mělo. Prostě to čvachtá.Dá se s tím něco dělat? já s tím vůlí neudělám nic :roll:

a proč myslíš že je problém v tobě? třeba je problém v něm - v jeho rozměrech.. třeba ho má malýho - menšího než by měl mít.. čili žádný komplexy hm? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.14 23:31
@jdukolem píše:
a proč myslíš že je problém v tobě? třeba je problém v něm - v jeho rozměrech.. třeba ho má malýho - menšího než by měl mít.. čili žádný komplexy hm? ;)

bohužel je to problém u všech, prostě je tam takové vlhko že to nevzrušuje jeho ani mě. Po sexu je podemnou „loužička“ a musím měnit povlečení jak to ze mě teče.

• Citovat
  • Upravit
49159
29.9.14 23:33
@Anonymní píše:
bohužel je to problém u všech, prostě je tam takové vlhko že to nevzrušuje jeho ani mě. Po sexu je podemnou „loužička“ a musím měnit povlečení jak to ze mě teče.

ty máš problém s orgasmem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.9.14 23:33
@Anonymní píše:
bohužel je to problém u všech, prostě je tam takové vlhko že to nevzrušuje jeho ani mě. Po sexu je podemnou „loužička“ a musím měnit povlečení jak to ze mě teče.

no ale kdyby tam byli fakt na fest, tak by to myslím nevadilo, ani hodně vlhka, možná bys ke spokojenosti potřebovala chlapa vybaveného nadprůměrně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.14 23:35
@jdukolem píše:
ty máš problém s orgasmem? :think:

nemám, ale na orgasmus musím být uvolněná. A to je zase blbý pro chlapa. Takže vaginálně je to skoro nemožné, jinak bez probémů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.14 23:36
@Bibi239 píše:
no ale kdyby tam byli fakt na fest, tak by to myslím nevadilo, ani hodně vlhka, možná bys ke spokojenosti potřebovala chlapa vybaveného nadprůměrně :oops:
:oops: to máš asi pravdu. Vzpomínám si na jednoho co byl kdysi a ten měl velký průměr a nepamatuju si že bych to s ním musela řešit ani že by mi to vadilo.
  • Citovat
  • Upravit
7009
29.9.14 23:38
@Anonymní píše: :oops: to máš asi pravdu. Vzpomínám si na jednoho co byl kdysi a ten měl velký průměr a nepamatuju si že bych to s ním musela řešit ani že by mi to vadilo.

kdyby to tak měli napsaný na čele, co schovávají v kalhotách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.14 23:40
@Bibi239 píše:
kdyby to tak měli napsaný na čele, co schovávají v kalhotách :mrgreen:

půjdu na seznamku a napíšu si to do inzerátu :D ať je to hned jasný

• Citovat
  • Upravit
49159
29.9.14 23:40
@Anonymní píše: :oops: to máš asi pravdu. Vzpomínám si na jednoho co byl kdysi a ten měl velký průměr a nepamatuju si že bych to s ním musela řešit ani že by mi to vadilo.

no a jsme u toho.. má ho menšího než potřebuješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria