Podivná menstruace

16
26.9.14 20:18

Poraďte prosím podivná menstruace

Dobrý den
V cervnu jsem mela pohlavni styk a od te doby menstruaci dostavala. Od teto nedele jsem mela citlivejsi bradavky. Sestricka mi rekla ze to muze byt pred menstruaci normalni. Pro jistotu jsem si v utery a ve stredu udelala tehotenske testy a byly negativni. Citlivost ustala, ve ctvrtek jsem menstruaci dostala, bolelo me i bricho ale menstruace je takova mazlava, ne jako obvykle. Porad se bojim abych nebyla tehotna. Myslite ze ze to muze byt treba ze stresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4411
26.9.14 20:22

Jsi rozhodně těhotná :pankac: :mrgreen:. Každý má přece mazlavou MS v těhotenství :roll:

Ne to opravdu netuším jestli jsi nebo ne, jen mě docela rozesmálo to přirovnání k MS :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.9.14 20:22

Tak na to si počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.14 20:23

Negativní testy, menstruace, sex před 3 měsíci…co prosímtě řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.14 20:26

Diky

Jen jsem se normalne zeptala.. pokud je clovek plašan a cte ruzny clanky jak to zjistili az po 3 mesicich co meli menstruaci tak si rikam ze je lepsi se zeptat.. ale diky za nazor. Jen ta ironie nebyla snad tolik potreba =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
26.9.14 20:26

Určitě ze stresu. Já se poslední rok dost sledovala, abych se naučila poznávat své tělo. Zjistila jsem, že většinu mých příznaků mám nepravidelně. Někdy mě bolí po ovulaci prsa, někdy mám růžový hlen těsně před menstruací, někdy bolesti hlavy… Některé příznaky se opakují a jen výjimečně nepřijdou, jiné zase přijdou jen někdy.
Více se pozoruješ a tak je také více vnímáš. Při pravidelné menstruaci a negativním testu 3 měsíce po sexu věřím, že příčina je jiná, než těhotenství. Pravděpodobně jen ten stres a obáva z nechtěného těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.14 20:27

.

Ikdyz takovyhle reakce mi asi i pomuzou k tomu se konecne uklidnit =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.9.14 20:30

Po třech měsících by se ten test už ukázal určitě pozitivní. Bude v tom něco jiného, nešil! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.14 20:33
@Denisa456 píše:
Jen jsem se normalne zeptala.. pokud je clovek plašan a cte ruzny clanky jak to zjistili az po 3 mesicich co meli menstruaci tak si rikam ze je lepsi se zeptat.. ale diky za nazor. Jen ta ironie nebyla snad tolik potreba =)

no ještě lepší by bylo zajít k lékaři, když si nejsi jistá ;) My ti tu můžem pro uklidnění napsat cokoliv, ale pravda to být nemusí, protože to nikdo nemůže vědět. Doktor, který ti udělá utz nebo veze krev ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.9.14 21:09

Mazlavá menstruace 8o 8o a jakou ji míváš normálně? :)
jinak myslím že můžeš být v klidu, tohle nejsou projevy těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.14 21:12

No me ta citlivost celkem vylekala jeste kdyz jsem tohle nikdy nemela zadnou citlivost.. Kazdopadne testy mi vysly negativni.. Ale dekuju =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 19:22

Ahoj… vim že se ptát nejspíš blbě a zbytečně ale pro jistotu se zeptat musím..také si uvědomuju že je to dost z vás co se o mimčo snaží.. s přítelem jsme v sobotu spolu spali a on se do mě neudělal.. po chviličce jsem se utřela ale nevím jestli okolo něco nemohlo zůstat.. HA beru.. menstruaci bych měla mít 5.6. a styk byl 23.5… myslite ze mohu být v klidu? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa