Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,.. Prosím o radu.. Dneska jsem dostala křeče do břicha které nejsou celou dobu je to spis tak 2× do hodiny a na par sekund, do toho jsem byla 4 na velké(vše normální), a 3 dny spinim dnes jsem začala slabě krvácet.. Navíc mesicky mi skončili 13.9.. Teplotu nemám.. Ale je to trošku slabejc, a 4 dny me bolí slabé hlava.. Nevíte co by to mohlo byt..? Vim ze nejste doktoři.. Já jen jestli to taky někdo neměl a nic to nebylo..
předem děkuji ![]()
Toto se mi stávalo, když jsem brala HA v době ovulace. Nic vážného - jen rozhozené hormony.
@Sofieee V tom případě je těch možností xy. Rozhozené hormony z něčeho jiného, těhotenství, prasklá cysta, atd.
@Sofieee asi chces slyset, ze to je tehotenstvi.
Jo spineni odpovida uhnizdovani, ala ja to nikdy nemela. To ostatni tomu ale neprisuzuj, na to je brzo. Udelej test a uvidis. ![]()
@jananovakova2 píše:
@Sofieee asi chces slyset, ze to je tehotenstvi.Jo spineni odpovida uhnizdovani, ala ja to nikdy nemela. To ostatni tomu ale neprisuzuj, na to je brzo. Udelej test a uvidis.
No to ani ne..:-D zatím nám jedno zlobidlo stačí..
test jsem si dělala před menstruaci jelikož jsem mela týden spozdeni,.. Byl negativní, pak jsem to dostala tak jsem to netěšila a ted tohle.. V první těhotenství jsem taky právě nespinila nic,.. No uvidim do pondelka.. To jdu na EKG mam nějaký syndrom co mi našli v těhotenství tak mi brali krev a v pondělí uvidíme kdybych byla těhotná tak mi to v pondělí snad řeknou ![]()