Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, syn má nějakou virózu, kromě horeček mu zatím v podstatě nic není. Horečky okolo těch 39.st…a k tomu se mu udělal z pátka na sobotu velký opar, který se mu stále šíří. Dávám homeo Rhus, mast Herpesin, Aloclair. Dezinfikujeme mu ruce a zakazujeme na to sahat.
Ještě nějaký nápad, jak to zastavit? ![]()
Ed.foto smazáno
Příspěvek upraven 11.03.14 v 10:57
Tohle je na špitál.
Neotálejte, sbalte ho a do nemocnice. Musí ho to chudáka strašně bolet, neotálejte, mám s tím své zkušenosti…
Zajdi k doktoru, něco mu píchnou, nepamatuju si co, jednou se mi takhle děsně rozjel a doktorka mi něco píchla a bylo lépe.
Tohle je na hospitalizaci na infekci a na léčbu infuzema. Horečky má skoro určitě k tomu, to není, že by měl nějakou virózu a opar navíc k tomu. Herpetická gingivostomatitida u dítěte není zas taková sranda, hned ráno bych jela k lékaři.
Taky bych sla urcite k dr a ja teda hned.Syn mel herpetickou stomatitidu a ten si uzil teda.
@Škurana píše:
Taky bych sla urcite k dr a ja teda hned.Syn mel herpetickou stomatitidu a ten si uzil teda.
To měl už také, v roce a půl ![]()
Jdeme na pohotovost
@kozisek Není to žádný mega opar, ale bakteriální onemocnění Impetigo, je to velmi nakažlivé - způsobuje to streptokok nebo stafylokok, běžná medicínská léčba je antibiotiky.
Jo a mast mu do tohohle už nedávejte, to pomůže fakt v začátcích. A obrovskej pozor, aby si to nezanesl do očí, to by byl teprve ten správnej prů…švih. @Škurana A ležel syn v nemocnici? Já se s tím právě setkala na stážích na Bulovce na infekční klinice a bylo mi teda těch dětiček fakt líto.
@kozisek nas kolem osmeho měsíce
, horor.Az budes doma, dej prosim vědět jak malej dopadl.
@kattie ne ne, mela jsem ho doma, ale nemohl bolestí jist ani pit, tak hrozila dehydratace a nastup do nemocnice.Po trech dnech jsem ale prisla na zpusob jak ho bezbolestne nakrmit, takze jsem si oddychla.