Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Mel by…
Příspěvek upraven 03.07.25 v 13:57
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Za prvé. Nikdy na něj nic neprepisuj. A pokud chce bydlet jen za náklady, nech jo ještě pár měsíců bydlet tam, kde je. Třeba mu dojde, jak se věci s bydlením mají.
Prodej 150m byt a kup si poloviční, kdyz na tohle nemáš. Nebo to pronajimej a spolu jděte do nájmu menšího.
Půjčil ti, vlastnictví nechce a na vrácení nespěchá, to je snad ok, ne?
Vypocitej mu, kolik u tebe dluzi za najem za celou dobu, at ti to odecte z dluhu. Kdyz chce jet pade na pade, tak at se vsim. S jeho povahou bych z nej teda nebyla odvarena jako z zivotniho partnera.
Nevím zda oznacuji spravne. Jsem tu poprve.
Mam uz vice bytu po Praze. Jde mi o to, ze on si nechce nic kupovat, protoze se chce nasackovat ke me, ale nechce se ani jako partner podilet a to i za ferovy podil na bytu. Chce jen na tom vydelat a bydlet za 3.000 mesicne a syslit si pro sebe. Rekl mi na otazku co chce od zivota - jen prezit a mit se dobre.
@Zena970 píše: Více
A ty chceš od života to samé? Proč sis ho vybrala za partnera?
@Zena970 když máš více bytu a nemáš na jídlo, tak můžeš nějaký prodat, tak jednoduché to je a hned budeš mít na splacení ![]()
@Zena970 To ale není žádný přítel, pouze pijavice která chce díky tobě mít pohodlný život.
Nechápu proč se ním jsi.
Tak hlavne, ty jsi planovala za pul mega prepsat na nej cast 150m bytu v praze?? Tos mu jako chtela dat 1/20? A nebo nejsi moc financne gramotna? Pokud jde o penize ve vztahu, tak tady z toho bude akorat hadka… Zalezi na spouste veci, jako budou domaci prace na pul? Budete naklady platit na pul nebo pomerove? Planujete dite? Jak to bude s rodicakem? A dalsi spousta otazek…
Přestaň trolit, několik bytu po Praze a musíš si půjčovat par tisíc, kvůli kterým ti vyhrožuje nějaký nymand ![]()
@Zena970 tak pak máš výplatu, že které snad vyjdeš ne? A on se narodil postižený a vydělává 130tis a nesexuje, jen ti půjčil 500tis…bože to je smyšlená ptákovina, ať žijí prázdniny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat