Měl erotický sen o mé matce. Jak byste na to reagovali?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.25 20:47

Měl erotický sen o mé matce

Zdravím holky. Zajímá mě, jak byste reagovaly. Včera za mnou dorazil přítel, jednalo se hlavně o usmíření, měli jsme menší spor že jsem si připadala, že mu na mě nezáleží, nedává najevo lásku. Meli jsme klidný, věcný rozhovor, řekli si co kdo z nás potřebuje a bylo to vlastně fajn. Dnes ráno se přítel vzbudil, a řekl mi, že měl erotický sen o mé mámě, že se střetli v koupelně, kde byla v erotickém spodním prádle a županu, který následně sundala a snažila se jej svést.
Vim že je to jen sen a nelze ovlivnit co se komu zdá, mně jen asi přijde zvláštní že mi toto říká, přišlo mi ti jako :poblion:
Jak byste na to reagovali? Chtěli byste aby vám toto přítel řekl nebo jsou věci které radši vědět nepotřebujete?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5319
8.11.25 20:50

Jsou věci, které vědět nepotřebuju a pak taky věci, které vědět opravdu nechci, dokud to není vyloženě nezbytné. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
8.11.25 20:50
@Anonymní píše: Více

to už tu ráno bylo, něco podobného a admin to smazal,
a jak bych na to reagovala - ať mi takové věci neříká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.25 20:51
@stinga píše: Více

Aha, to nevim, chodím sem jen občas a přiznám se, že jsem nehledala zda je již zavedena diskuze na podobné téma

• Citovat
  • Upravit
TRG
5319
8.11.25 21:01

Ty intimnosti s maminkou? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
8.11.25 21:09
@TRG píše: Více

ano, no doufám, že je to smazané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5319
8.11.25 21:17

Já to určitě hledat nebudu. :mrgreen: Taky doufám. Jen jsem si na to hned vzpomněla, když jsem viděla tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
8.11.25 21:20
@TRG píše: Více

já také, a napadlo mě, že troll na to jde znovu a sofistikovaněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.25 21:22

Nejsem žádný troll, položila jsem normální dotaz, co si o tom ostatní myslí, zda prostě jen neresim zbytečně maličkosti, zda by byl někdo kdo by to třeba vzal s humorem a ja to moc nehrotim :roll:

• Citovat
  • Upravit
75907
8.11.25 21:25

no jako - je to dost podezřelé, když ráno tu byla diskuse o erotickém vztahu s matkou a večer vyskočí anonymně podobný dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
8.11.25 21:29

Myslim, ze kdyz uz mel tak ujety sen, mel si ho nechat pro sebe. Zvlast pokud jste predtim resili spor že mu na tobe nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.25 21:31

Podezřele možná, ale já ráno nic nepsala. Detaily zde nerozepisuji, pouze mě to zaskočilo a zajímalo mne, co si myslí ostatní..

• Citovat
  • Upravit
TRG
5319
8.11.25 21:38

V pohodě, v pohodě, však ti tu normálně reagujeme. To jen že dneska se nějak roztrhl pytel s tématem „intimnosti syn - matka“ a to je trochu podezřelé. ;)

Teda, když si toho všimnu už i já, která na to nos jinak až tak nemá, že je to podezřelé… Běží tu taky jedna diskuse o paní se dvěma dětmi kolem prahu dospělosti, která se z vlastního domu narychlo i s několika domácími zvířaty stěhuje do holobytu po letech života s nebezpečným manželem alkoholikem, protože už psychicky nesnese jeho stavy. On se teda v týdnu, kdy není opilý naplno věnuje „dětem“, ale když se opije, dělá problémy, trapnosti a je hrubý. Já tomu příběhu dávám určitě ještě šanci, ale někdo tomu nevěřil už na druhé stránce a popravdě se nedivím. Takže když se týdny nic neděje a pak v jeden den dvě diskuse jako tvoje… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.11.25 08:14

Pokud by to byla pravda, že se mu tohle zdálo, měl si to nechat pro sebe. Není potřeba druhému říkat takové věci. Ohromnému množství zadaných lidí se občas zdá, že mají něoc s někým jiným. A nesvěřují se s tím partnerovi, protože to je zbytečné a může to narušit vztah. Tady mě napadá, jestli to vůbec je pravda. Zjevně mezi sebou nemáte úplně dobrý vztah - nehledě na to momentální usmíření. Nemuselo se mu zdát nic, může být vůči vám jen zahořklý a mít mstivé tendence. Jednoduše vám mohl chtít emočně ublížit a proto to řekl… Protože upřímně, pokud mu funguje aspoň jedna mozková buňka, tak ho nemohlo napadnout něco takového říct takhle krátce po tom, co jste se usmířili. Když máte dojem, že na vás kašle a nevěnuje se vám, neměla jste někdy dojem, že má tendence vás vytrestávat a vracet vám jakýkoliv přešlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
9.11.25 14:09

A jak to bylo dál, v tom snu? :lol:

Mi to přijde, že hoch kecá a chce nějak nenápadně navrhnout trojku s paňmámou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová