Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, budu ráda pokud si někdo vyslechne a poradí. Mám 18 a o mimčo se tedy ještě nesnažím
ale zato mě trápí problém s cyklem. Beru HA Yosefinne, je to už má 3. HA žádná z předešlých mi nesedla (u vsech byly nějaké komplikace) Vše bylo v pořádku až do konce tohohle Září. V průběhu braní pilulek jsem začala špinit - podotýkám, začala jsem mít nehezké stresové období - po spineni přišlo krvácení jako bych měla klasickou MS ale ta podle HA přišla až dnes. Celou dobu od 29. 9. krvácím, střídá se to mezi špiněním a bolestivým krvácením, doprovází to i bolest zad. Podotýkám ještě to, že jsem anémik a takto dlouhá MS mě opravdu vyčerpává. Na zítra jsem objednaná na gyndu, ale chtěla jsem se tu poradit s vámi. Jsem zoufalá ![]()
Já taky špinila takhle dlouho při každých prášcích, žádné mi nesedly.. Mám místo toho antikoncepční kroužek a nemůžu si stěžovat.
Tak jsem se setkala s případem, kdy na vině bylo očkování. Od 1. Srpna jsem ockovana druhou dávkou a zřejmě mi to rozhodilo celý cyklus i funkci HA. Ale dostala jsem Norethisteron a uvidíme, co bude dal. Ale upřímně i tak mám strach z další dávky pokud ji schválí
pokud by měl někdo podobný problém pište, budu ráda pokud v tom nejsem sama. ![]()