Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud tě bolí i záda, tak hlava může být právě od páteře. Zkusila bych ortopedii, fyzioterapii, rehabilitace… případně neurologie
No, tak tohle ti asi nejlepe rekne doktor…zebere ti krevni testy a mozna nejake vysetreni…nevim, ale asi to nebude nic hrozneho, asi bych tam zasla, za to, ze by mi to pomohlo…
Tak může to být cokoli, na dálku těžko radit
ale pokud tě bolí hlava i přes to, že jsi dostatečně zavodněná a zároveň máš bolesti zad… nemůžou ty bolesti hlavy být od krční páteře? klidně ti při tom může být i na zvracení nebo se ti i může motat hlava.
doporučila bych zaskočit k lékaři, pokud je to opravdu od páteře, tak se může dát kombinace léků na bolest a na uvolnění svalstva a bolest by měla polevit. plus je potřeba vyšetření rehabilitačním lékařem (mně kdysi RHB doktorka záda krásně odblokovala jedním škubnutím) a pak by to chtělo cvičit, cvičit a cvičit. ne tedy cokoli, ale cviky na zpevnění zad, já tehdy chodila k fyzioterapeutce na cvičení zaměřené právě na problémy se zády.
Příspěvek upraven 14.08.13 v 14:11
@Anonymní píše:
Ahojte maminky,obracím se na vás s prozbou, jestli jste náhodou některá neměla něco podobného. Trpým na bolesti hlavy a to každý den. Hodně piji chodim na procházky a každý den do sebe po 2 hodinové bolesti hlavy nacpu Paralen. Rodila jsem před 6 měsíci každý den mě příšerně bolí záda
nevíte někdo co by to mohlo být? mentruaci čekám, k doktorovi se mi moc nechce:-(od porodu každý den stávám jako kdybych házela lopatou. Antikocepci nepoužívám dáváme si pozor a dalšímu miminku se v případné nehodě nebráníme. Mám žaludeční reflux a musím brát každý den Omeprazol beru ho 3 roky
ted mi došel tak ho neberu a už jsem si na celodenní pálení žáhy i zvykla.Je mi divně jako na zvracení žaludek na vodě a cítím se jako kdybych vypila flašku vodky
ale nepiji
pokud je ti blbě radši jdi k doktorovi, ale klidně to může být i od zad
. Mě bývá divně od žaludku, když mám bloklou krční páteř + teda hlava. Ale může to být cokoliv jiného
Holky děkuji
zítra tam skočím. Připadám si jak nějaký hypochondr proto chodím jen jednou za rok.Ta únava mě zabijí jsem prostě bez štávy nepomáhá nic relax, masáže, vana. A prášky do sebe rvát nechci. Není možné že bych mohla být tehotná?
menstruace by měla příjt zítra zatím mě nebolí břicho nic
jen ten žaludek na vodě, únava, a bolesti hlavy
Rodila jsem normálně vyvoláním bez epiduralu řekla bych že porod proběhl docela pěkně.
Podle alternativních zdrojů, a čínské medicíny vedou dráhy žlučníku (a trávení je propojené, tudíž to může mít souvislost se žaludkem - to má zkušenosti teď čerstvě moje kamarádka, která hledala snad 4 roky příčiny, a všechna vyšetření selhala), kolem páteře, vzniká napětí až do hlavy - a tudít by ty bolesti mohly mít souvislost s tímto. Říkám to laicky a polopatisticky
, ale chci tím říct, že to chce najít dobrého odborníka. Sama vím, co jsou bolesti hlavy. Mívám migrény. Ale pokud mi nezabere lék na migrénu, ale Ibalgin, tak vím, že to mám od zad, od krční páteře - a já konkrétně od žlučníku a jater.
Každopádně vyšetření, to je jasné.
Ahoj, já to měla taky a pořád občas mívám, mám to od páteře, rok jsem v kuse jedla dva brufeny denně páč jsem měla hrozný migrény. Po otěhotnění mě to přešlo a teď po porodu to občas mívám taky. Bolí mě hodně krční páteř, na neurologii mi moc nepohli, chce to prý cvičit a cvičit. Pokud chytneš dobrou rehabilitační tak ti může pomoci.
@siisi píše:
Podle alternativních zdrojů, a čínské medicíny vedou dráhy žlučníku (a trávení je propojené, tudíž to může mít souvislost se žaludkem - to má zkušenosti teď čerstvě moje kamarádka, která hledala snad 4 roky příčiny, a všechna vyšetření selhala), kolem páteře, vzniká napětí až do hlavy - a tudít by ty bolesti mohly mít souvislost s tímto. Říkám to laicky a polopatisticky, ale chci tím říct, že to chce najít dobrého odborníka. Sama vím, co jsou bolesti hlavy. Mívám migrény. Ale pokud mi nezabere lék na migrénu, ale Ibalgin, tak vím, že to mám od zad, od krční páteře - a já konkrétně od žlučníku a jater.
Každopádně vyšetření, to je jasné.
Ahojte maminky,
obracím se na vás s prozbou, jestli jste náhodou některá neměla něco podobného. Trpým na bolesti hlavy a to každý den. Hodně piji chodim na procházky a každý den do sebe po 2 hodinové bolesti hlavy nacpu Paralen. Rodila jsem před 6 měsíci každý den mě příšerně bolí záda
od porodu každý den stávám jako kdybych házela lopatou. Antikocepci nepoužívám dáváme si pozor a dalšímu miminku se v případné nehodě nebráníme. Mám žaludeční reflux a musím brát každý den Omeprazol beru ho 3 roky
ted mi došel tak ho neberu a už jsem si na celodenní pálení žáhy i zvykla.Je mi divně jako na zvracení žaludek na vodě a cítím se jako kdybych vypila flašku vodky
ale nepiji
nevíte někdo co by to mohlo být? mentruaci čekám, k doktorovi se mi moc nechce:-(