Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
měla jsem to minimálně celý šestinedělí možná i dýl, když už jsem se neprobudila mokrá od mlíka, tak jsem byla zpocená jako myš.
Navíc ten pot tak strašně silně zaváněl až jakoby kořeněně ![]()
ahoj, já jsem měla ty návaly horka a pak zimince - ty hlavně v noci k ránu, manžel na mě musel dávat ještě peřinu navíc. Teď máme 8 týdnů po porodu a už je to pryč ![]()
návaly horka jsem měla několikrát v průběhu dne, v noci jsem se budila prakticky vždy zpocená, pyžamo šlo skoro každý den do koše. Zimnici ani teplotu jsem neměla a přešlo to tak po šestinedělí.
Taky jsem měla návaly horka i zimnice a v noci jsem se potila šíleně, několikrát za noc jsem se musela převlíknout. Myslím, že během šestinedělí to ustalo.
Návaly nemám, ale teplotu občas ano. V porodnici říkala taková stará mudr, že teplotu mít můžem, v šestinedělí je to normální. Prý pokud to nejde nad 39 tak nemáme plašit
Jo, psychika je taky v hajzlu ![]()
Gina108 píše:
Návaly nemám, ale teplotu občas ano. V porodnici říkala taková stará mudr, že teplotu mít můžem, v šestinedělí je to normální. Prý pokud to nejde nad 39 tak nemáme plašitJo, psychika je taky v hajzlu
ahoj koukam ze mas taky kristýnku a mesic nam je 3 týdny takze nastejno no.
Já ještě půl roku po prvním porodu trpěla na šílené pocení. Jela jsem s kočárem a tekly ze mně čůrky potu, nemohla jsem se namalovat, protože řasenka mne hned štípala v očích. Vlasy spocený. Fakt síla. ![]()
Návaly se mě držely až šest měsíců po porodu, teď už je to zase normální, ale byl to tedy děs, zbytek jsem neměla ![]()
no ja spis porad po sobe citim takovej mraz no.mliko po me tece taky tak jsem porad jak na plaavecaku.jinak zitra radsi skaknu k dr,na sono zil nerada abych mela zase zanet nedejboze tro
mbozu
ahoj,taky jsem měla návaly horka po porodu,najednou jsem se strašně spotila…
zimnici jsem měla v šestinedělí jen jednou a teplotu nad 38.Pak to přecházelo,ale dlouho jsem se potila jak blázen!
Ahoj, navaly sem mela u obou, horecky nee… prvni sem rodila v listopadu, zima byla dost, ale ja vetsinou ani nesnesla bundu, tak sem nposila hodne vesty, aby mi neprochladly prsa… horko mi bylo prakticky celou dobu, co sem kojila…
Teplotu jsem neměla, ale návaly horka a zimnice jo, občas je mívam i dneska. Je teplo, ale mě je příšerná zima a nemůžu se zahřát, nebo je zima a mě je příšerný vedro, že jsem v zimě mohla chodit i jen v tričku. nevím jestli to přejde ![]()
ahoj,vsem krasny velikonoce.chtela jsem se zeptala maminek co jsou po porodu zda mely taky navaly horka,a v noci zimnice.nekdy teplotu,nekdy ne.taky me boli zily a hlava,na utz delohy vse ok a prsa zanet taky ne,krev pry vyborna tak nevim kde je chyba.jsem po tretim pporodu bez nastrihu,takze tam taky problem nebude citim se ok fyzicky,az na tyhle vykyvy spise psychika pokulhava,co vy??jsme treti týden po porodu