Měla jste některá slepáka?

355
2.5.12 21:48

měla jste některá slepáka?

chtěla bych se vás zeptat zda jste některá měla apendix?a jak probíhala hospitalizace v nemocnici.mam mamku už třetím dnem po operaci slepáku a stále jí to mooc bolí je to jinak dost silná ženská tak mě toto docela děsí.doktoři se s námi skoro nebaví a sestry nám toho taky moc neřeknou tak se chci zeptat zda jste některá měla podobně bolestivé vzpomínky na toto pooperační období?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
2.5.12 21:52

Mojí mamince kdysi vyoperovali slepák - dokonce prasklý a další den ji šel táta navštívit, postel prázdná, máma nikde, on už myslel na nejhorší a ona byla přeložená na jiný pokoj, kde ležela kamarádka a vykecávaly :mrgreen: Takže si nemyslím, že by to mělo třetí den nějak výrazně bolet. :?
Jediný, co mě napadá, zda se to teď nedělá laparoskopicky, protože kdysi kamarádce dělali laparoskopicky cystu a břicho jí bolelo snad ještě za týden :zed: Nějak se tam napumpoval nějaký plyn a než se vstřebal tak to vypadalo, že dost trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.5.12 21:52

byla jsem v nemocnici 3-4 dny, nevim jiste, ale bolelo to pak jeste nekolik tydnu. Musela jsem se zvedat z postele pres bok a prvni dny ta bolest byla opravdu velka.

• Citovat
  • Upravit
8428
2.5.12 21:53
@bára2221 píše:
chtěla bych se vás zeptat zda jste některá měla apendix?a jak probíhala hospitalizace v nemocnici.mam mamku už třetím dnem po operaci slepáku a stále jí to mooc bolí je to jinak dost silná ženská tak mě toto docela děsí.doktoři se s námi skoro nebaví a sestry nám toho taky moc neřeknou tak se chci zeptat zda jste některá měla podobně bolestivé vzpomínky na toto pooperační období?

Ahoj, neboj maminka bude v pořádku, mě to taky dobu bolelo a brzy ji pustí domu, pokud nemá nějakej zánět, ale to by ji řekli, takže žádnej strach, dones mamce něco dobrého a brzy si ji budeš moct odvést domu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.5.12 21:53

ano, v dnesni dobe se operace dela laparoskopicky…

• Citovat
  • Upravit
13503
2.5.12 21:54

Ahoj
tak ja byla na laparoskopii slepaku pred cca 13ti lety, slepak byl odebran v patek, v nedeli propusteni, vim, ze jeste par dni jsem chodila v predklonu, jak me to tahlo, ale pak pohoda, zadne bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
2.5.12 21:56

ahoj,ja jsem byla jako 19leta se slepakem v nemocnici. Bylo to akutni,takze mi udelali jizvu,ktera je asi 3 cm dlouha,ani moc neni videt. Byla jsem 5 dni tam a celkove mesic na neschopence. Prvni dny nic moc,nemohla jsem nic jist. Na pokoji se mnou lezela pani,ktera to mela laparoskopicky,3 body a ta uz druhy den po operaci letala po nemocnici. Ja s jizvou byla 3 den rada ze jsem dosla na wc a zpatky. Jinak obcas me v te jizve picha jeste dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
2.5.12 21:57
@Scarlett2011 píše:
ano, v dnesni dobe se operace dela laparoskopicky…

Je to jak kde, kámošce ho brali je to tak dva tři měsíce a laparoskopicky to nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.5.12 21:58

brali mi ho laparoskopicky, další dny jsem měla děsné bolesti a horečky. museli mi udělat reviyi ale ne už laparoskopicky, bzl tam zánět jako prase kousek tam zustal. držím palce at je to ok, ale řekni mamce at se nenechá odbýt a je klidně otravná, ale at ji vyšetří pořádně. jinak břišní operace bolí vždy ale je otázka jak moc a jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.5.12 22:00

no dělali jí to normálně jelikož měla akutní zánět a ještě k tomu tam má dren z kterého vede hadička do baňky kam teče jakási tekutina :nevim: ..dneska teda trpěla dost nikdy jsem jí tak neviděla mám o ní obrovský strach :,( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
2.5.12 22:00

Bolelo mě to děsně, v předklonu jsem se plazila na záchod a zpět, na nic jiného jsem neměla sílu. Ale pak se zjistilo, že jedna z ran (brali ho laparoskopicky) se zanítila, jizva po vytažení stehů praskla, tekl hnis a musela jsem chodit na hloubkové čištění každý den, teprve měsíc a půl po operaci mi ránu znovu zašili a pak už dobré.
Jinak rada pro maminku: jestli ji něco bolí, tak kňučet kňučet kňučet. Být statečná se nevyplácí, ať tam doktorům kňučí, jinak se na ni vyprdnou jako na mě.

• Citovat
  • Upravit
35792
2.5.12 22:03

Byla jsem pred 13 lety, operace normalne, jizvu mam tak 7 cm, prvni dny hruza, plazila jsem se kolem zdi, po tydnu me pustili domu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.5.12 22:07

ještě jsem chtěla napsat že horečku nemá a myslim si že proto to nějak neřešej :nevim: :nevim: .děkuju vám za podporu a za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
2.5.12 22:46

Já byla na slepáku když mi bylo cca 8 let.V nemocnici jsem byla cca 10 dnů po operaci kvůli narkoze a pooperačním komplikacím

• Citovat
  • Upravit
21
2.5.12 23:00

yla nějak silná ale zvládla jsem

Mě slepák praskl když mi bylo 15, byla jsem v nemocnici 3 měsíce z toho měsíc na JIP a skoro jsem umřela. Nemyslím si o sobě, že bych byla nějak silná ale zvládla jsem to a že to byly bolesti ukrutné, dohromady jsem byla na 3 operacích a ještě na dvě půjdu, budu mít následky do konce života. Pak jsem byla na 5 týdnů v lázních a mám ohyzdnou jizvu. Popřej mamce hodně štěstí a ať je ráda, že to byl „normální“ slepák :) Zvládne to a za chvilku bude doma a za měsíc nebude vědět, že vubec něco měla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí