Zase to koleno

1917
1.5.12 22:23

zase to koleno

ahojky zajímalo mě jestli se vám stalo někdy něco podobného.je to asi 10 dní zpátky co jsem si vyhodila v obchodě při zkoušení nových ryflí koleno,díky zaručeným radám chirurga jak ho vrátit zpátky jsme ho s mamkou vrátily jenže dnes jsem vstávala od tv že si zajdu pro pití a z ničeho nic bolest jako blázen a koleno bylo venku tak jsme ho daly zase spátky vzala jsem si ibalgin zavázaly jsme ho ale já už vím že se na tu nohu zase pár dní pořádně nepostavím měly jste to některá taky tak a pokud ano co vám na to zabíralo já už opravdu nevím co s tím zvažuju zda zítra nezajít na chirurgii doktor kterého znám a chodím k němu vždycky když se nějaký chirurgický problém vyskytne ordinuje vždycky v úterí ve středu a v pátek tak nevím mám počkat až do pátku nebo jít radši hned zítra? musím ješte napsat že koleno mi z ničeho nic vyskakuje často ale mě už to vážne nebaví omlouvám se za román a za chyby ale fakt mě to bolí šíleně takže ani nejsem schopná se na psaní pořádně soustředit díky moc za každou radu nebo komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
1.5.12 22:35

no, já bych teda k doktorovi zašla. Může to být utrhnutý meniskus nebo vazy a s tím sranda teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.5.12 22:39

taky o tom dost silně uvažuju nechám si dát razítko do žákovské a bude klid (je mi jasné že mistrové na praxi se to ůíbit nebude ale má smůliu učím se na kuchařku) dík moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.5.12 22:43

ješte se jenom zeptám nevíš kdyby to bylo opravdu něco utrženého jestli se s tím chodí na operaci nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
1.5.12 22:48

@katula9 ano, meniskus i vazy se operují a rehabilitace je dost dlouhá - až několik měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
1.5.12 22:49

Jako kuchařka budeš nohy moc a moc potřebovat, tak si raději zajdi k doktorovi co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.5.12 22:52

asi to vudám zítra tu praxi a pokud vůbec pujdu tak ve 12 jedu směr Zlín doktora tam mám do jedné to stihnu ale asi pujdu už ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
1.5.12 23:48

Mám to taky, takhle mi koleno vypadává jednou dvakrát za půl roku už od 15 let…byla jsem s tím několikrát na chirurgii. Vždycky udělali rentgen, nikdy tam nic nebylo, tak mě poslali domů s tím, že jsem jenom špatně šlápla…maximálně jsem dostala ortézu :nevim: . Přijde mi to jako blbost, přece když se to stává takhle často, tak asi někde nějaký problém bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
2.5.12 18:41

to si říkám taky ale skusila jsem dnes vlézt do bazénu stoupnout k trysce ale nic moc a doktor měl jak na potvoru operační den takže ordinuje až v pátek já totiž nepujdu k dokrotcer která sice ordinuje ale už dvakrát mi zanedbala zánět tak moc že k ní nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.5.12 19:45

ahojky tak jsem byla ve čtvrtek na chirurgii u doktora Dostálka ve Zlíně tam mi řekl že to nic není ikdyž měl od obvodní jasně napsanou žádanku na rentgen rentgen neudělal žádanku si nechal a poslal mě z ortézou malou jen na koleno domů ikdyž mu říkám že na to nemůžu ani stoupnout si říkám no nic tak jsem se nechala kaarádem taxikářem dovéut domů protože jsem nebyla schopná chodit a odpoledne jsme jeli na návštevu za babičkou do nemocnice a tak za ní šla jen mamka a já s taťkou jsme šly na úrazovku tam mi byl rentgen udělán a zjistilo se že koleno bylo vyhozené okamžitě byla nasazena vysoká ortéza a za týden na kontrolu tak uvidím bolí to pořád docela se bojím aby my to v pátek nedali do sádry vím že to tak bítvůbec nemusí ale při mojem štestí jenom jsem vám chtěla napsat co nového :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.5.12 19:48

musím říct že v to úterí jsme si myslely že jsme ho daly spátky dobře ale upně dobře to nebylo a tak to koleno lehce zase vyskočilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.5.12 18:04

ahojky dnes kolem půl 10 mi sundali ortézu a pořád nejsem schopná nohu jakkoli ohnout jenže teď mi na to koleno celou vahou (18kg) šlápl můj synovec bolí mě to pořád tak uvažuju že zajdu zítra znova na úrazovku co myslíte mám radši zajít nebo počkat do příští středy kdy mám kontrolu a na té to doktorovy říct co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.5.12 22:43

ahojky co myslíte jak jsem byla včera na té kontrole tak mi doktor ortézu zakázal (aby se to prí rozhýbalo) jenže já bez ortézy absolutně nejsem schopná udělat krok zatím ortézu používám jenomže nejhorší je to že ikdybych nakrásně chěla jít na chirurgii na kontrolu třeba zítra tak mi to ve škole nikdo neomluví mohlabych znát váš názor díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.7.17 16:16

Wittve

Doporučuji jet k lékaři. Pokud je bolest, tak hrozná. Já měla vyhození kolene asi 3× na základní škole, vždy rentgen, ortéza. Je pravda, že moc tělocviku jsem nedala, takže asi vše ochablé. 10,15 let úplně ok, a včera opět neuvěřitelná bolest vyhozeného kolena. Neděle, tak jsme jeli na pohotovost. Rentgen v pořádku, ohnout to trochu muzu, natahnout také, ale pan doktor mi objednal na magnetickou rezoznanci, tak uvidíme, co mi to řekne dál. Jen doufám, že to bude v pořádku. Doma nosím ohýbací ortézu, do práce obvaz a mažu mastí. Nyní cvičím skoro každý den a u cvičení nic, a najednou při úklidu se blbě otočím a už to bylo. Tak jsem naštvaná, že nic nyní nemůžu a z toho vyšetření nervní, ale snad vše dobře dopadne, A doporucuji navštívit lékaře, alespon se na to podívá:) Mně řekl, že trochu volné to, tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí