Melír vs. balayage

64
9.3.23 17:51

Melír vs balayage

Ahoj, momentálně řeším menší dilema :). Už nějakou dobu si melíruji vlasy, barvu jsem nikdy nechtěla, protože pak bych se musela pořád dobarvovat a zničila bych si svoji přirozenou barvu. Nedávno mi ale známa poradila techniku balayage, která je prý daleko šetrnější než melír a má stejný účinek. No, když jsem se koukala na fotky, tak mi moc nezaujala, chtěla bych mít světlé vlasy po celé hlavě a ne jen konce vlasů, jak mi to připadalo, že je. Jak píši, melír už mám dlouho, jsem na něj zvyklá, ale zase si nechci ničit vlasy. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
9.3.23 18:43

Konce vlasu mas svetle u ombre, balayage metoda je vytahovani a barveni ruznych pramenu, nepravidelne..
Taky jsem mela stale melir, ale nici vlasy, tak jsem zkusila balayage a uplne nadsena nejsem, nicmene tomu dam jeste sanci a pak bych i klidne zkusila to ombre, ale uz vidim, jak se vratim zpet k melirum :lol: asi jsem Ti moc nepomohla, ze? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
684
9.3.23 18:46

Máš různý prosvětlovací techniky, nechávám si prosvětlovat metodou airtouch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
9.3.23 19:10

Já mám balayage na hlavě a přijde mi to fajn. :)

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
9.3.23 20:39

Tak jsem uspala, tak ti sem dám fotku mojí přirozený barvy a po zesvětlení. Ta původní je taková nic moc, ale jinou lepší zezadu nemám. Chtěla jsem zesvětlit jen trochu, nic dramatického. Teď s odstupem je to ještě trochu světlejší, šisuje se to. :). Kvalita vlasů je, jak kdybych na odbarvení ani nebyla.

• Citovat
  • Upravit
64
10.3.23 12:29

@Vesnickaholka Moc ne, ale neva : :D :. Já jsem právě zvykla na melíry, líbí se mi, ale vlasy si ničit nechci, na druhou stranu na něj chodím jednou za půl roku, což by nemuselo až tak vadit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.3.23 12:35
@Kolicek95 píše:
Tak jsem uspala, tak ti sem dám fotku mojí přirozený barvy a po zesvětlení. Ta původní je taková nic moc, ale jinou lepší zezadu nemám. Chtěla jsem zesvětlit jen trochu, nic dramatického. Teď s odstupem je to ještě trochu světlejší, šisuje se to. :). Kvalita vlasů je, jak kdybych na odbarvení ani nebyla.

Nevim, jestli je to tou fotkou, ale na monitoru mi to hraje vsema barvama do fialova. Jaka barva to ma byt? Jeste dodatek: tvoje prirodni barva je moc pekna, co by za to jini dali…

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
10.3.23 12:44
@PheobeDomi píše:
Ahoj, momentálně řeším menší dilema :). Už nějakou dobu si melíruji vlasy, barvu jsem nikdy nechtěla, protože pak bych se musela pořád dobarvovat a zničila bych si svoji přirozenou barvu. Nedávno mi ale známa poradila techniku balayage, která je prý daleko šetrnější než melír a má stejný účinek. No, když jsem se koukala na fotky, tak mi moc nezaujala, chtěla bych mít světlé vlasy po celé hlavě a ne jen konce vlasů, jak mi to připadalo, že je. Jak píši, melír už mám dlouho, jsem na něj zvyklá, ale zase si nechci ničit vlasy. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.

S balayage ti neporadim, ja jsem melirovaci typ, ale nastesti jsem skoro blond od prirody, tak chodim jen tak 3× do roka. Nicmene ted kdyz jsem byla naposled vyzkouset novy salon, tak mi kadernice rikala, at si priste necham udelat takovou kuru, ktera se dava primo ho toho peroxidu pri beleni - jak jde pigment z vlasu pryc, tak soucasne jdou dovnitr ty regeneracni slozky. Naposled mi totiz nova kadernice vlasy spalila, ludra jedna. Bohuzel jsem si nezapamatovala, jak se ta kura jmenuje, ale v kadernictvi urcite budou vedet, o co jde. Mozna tady nekdo bude vedet.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
11.3.23 11:27
@Silverine247 píše:
Nevim, jestli je to tou fotkou, ale na monitoru mi to hraje vsema barvama do fialova. Jaka barva to ma byt? Jeste dodatek: tvoje prirodni barva je moc pekna, co by za to jini dali…

To bude monitorem, fialové to určitě není :). Jinak děkuji. Do nějaké změny jsem šla poprvé v životě. Nuda na mateřské :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml