Mělník porod leden 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.1.14 16:37

Mělník leden 2014

Ahoj holky, chystáte se některá rodit v lednu 2014 v Mělníku? :-) Doufám, že koncem ledna potkám v této porodnici nějakou sympatickou maminku, která bude chtít v budoucnu realizovat třeba společné procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
13.1.14 16:40
@skubajska08 píše:
Ahoj holky, chystáte se některá rodit v lednu 2014 v Mělníku? :-) Doufám, že koncem ledna potkám v této porodnici nějakou sympatickou maminku, která bude chtít v budoucnu realizovat třeba společné procházky.

No rodila bych ráda, ale ještě nejsem těhotná aradši bych do Neratovic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
13.1.14 17:07

@skubajska08 Ahoj,já budu rodit na Mělníku, TP mám 31.1 ale do porodky jdu až 21 na to sepsání, utz atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 17:13

Mám termín 26.1., ale vzhledem k poloze KP jdu do poradny ve čtvrtek na rozhodnutí jak dál. Pořád ještě doufám, že malou přemluvím k otočení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
13.1.14 17:16

@skubajska08 Jeee tak to budu držet palečky, ale tak to se asi nepotkáme :? u mně se to zatím na porod nechystá :roll: Ikdyž bych už klidně rodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 17:23

Tak držím palce, ať se mimčo správně rozhodne kdy ven a udělá Vám radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
13.1.14 17:27

@skubajska08 Děkuju,tobě taky, třeba se ještě přetočí. Asi tě čeká císař ne? Nebo myslíš, že by tě nechali rodit přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.14 09:31

Ahoj maminky, chci se zeptat jaky jste meli zkusenosti s porodem v porodnici na Mělniku? mám termin 16.6. a chtela bych rodit tam.Pry je to vyhlasena porodnice ale taky jsem slysela ze se za posledni rok hodne zhorsila(pristup personalu atd) Diky z ajakoekoliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
19.2.14 10:01

@klarissa1 ahojky,ja mam po porodu na Melniku tyden a za sebe muzu rict, ze nemam naprosto zadnou vytku. Vsichni lekari, sestry, PA a i detsky sestry a lekarky byly naprosto uzasny, vsechno co clovek potreboval tak mu poradily. Takze za mne rozhodne kdybych mela rodit tak urcite znova tam :palec: :palec: @skubajska08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.14 10:11

@Malasana dekuji za info, moc me to pomohlo  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 12:22

Ahoj, před 3 týdny jsem na Mělníku rodila a péče všech na porodnickém i dětském oddělení opravdu skvělá, porodnici mohu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.14 12:34

@skubajska08 tak to jsem rada ze slysim jen same pozitivny hodnoceni…dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
12.3.14 11:27

Ahoj holky, já rodila v lednu na Mělníku a stále na to ráda vzpomínám. Je to nezapomenutelný zážitek a každý den si na něj ráda vzpomenu. I když porod zrovna nebyl podle mých představ.
Holky chci se jen zeptat co vše musím udělat před nástupem na rodičovskou??? Stačí zajít jen na sociálku a tam vyplnit papíry???Děkuji Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková