Meloun

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
17.6.06 21:41

Meloun

Ahoj.Chtěla jsem se zeptat,zda dáváte svým prťatům tuto dobrůtku?Já jsem to zkusila a docela to malýmu zachutnalo.Vždyť je to voda a vláknina.Tak snad mu to neublíží?Nebo se možná po…Tak díky J+J. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
17.6.06 21:59

Ahoj, já už jsem Pepimu meloun zkoušela, taky si myslím, že nepatří do problematických potravin. Měl jen několik kousků, s kakáním problém nebyl, asi to chce zkusit po malých dávkách a uvidíš.
Dobrou chuť,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.6.06 22:01

ahoj,mne osobne meloun nechtuna,prave kvuli te vode,ale urcite malymu neublizis.spis si myslim ze je to dobre,ze aspon vic"vypije".
ja davam ruzne ovoce a toto me jeste nenapadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.6.06 22:03

Ahoj Věrko,

já myslím (teda doufám), že se není čeho bát, naše malá ho měla už asi 3× jako svačinku (nevím pořád, co vymýšlet) a to docela dost, moc jí chutnal a snad je trochu zdravý a nealergenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
18.6.06 08:04

j

Ahojky,u nás je problém s pitím - malej prostě odmítá pít a to i v těchto vedrech :cry: Pro mě je to nepredstavitelné, piju hodně…tak to řešíme melounem - toho sní a jí ho i sám - což ho náramně baví. :D Žádné alergické projevy jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.6.06 10:36

akorát ho dávám spíš tak do brzkého odpolko, později už ne, protože jsme pak všichni čůrací a zbytečně by se pročůrávala v noci, takhle je v noci v 90% suchá.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
18.6.06 17:13

Ja ho taky zkusila a v pohode (a to jsem v prikrmech dost konzervativni). Myslim, ze do techto veder je kvuli vysokemu obsahu vody super. Honzik totiz moc nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.6.06 17:39

Hm, a jak ten meloun podáváte ? Krájený na sousta nebo tyčku a mimi si užužlá? A kde to dáváte? Mě vzhledem k Dalisově kultuře stolování napadá jen bazének s teplou vodou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
18.6.06 17:44

Nakrajeny na kousky a serviruju na zahrade, kdyz ma Honzik na sobe co nejmene vrstev obleceni, coz ted neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.6.06 18:03

Díky, u nás to teda bude asi jistit ten bazének na balkoně… zahrady nět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.6.06 20:02

Ahoj.Já jsem ho nakrájela na kousíčky,dala bryndák s kapsou,kam všechno zapadá..A servírovala do mističky a dobá byla bašta.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.6.06 20:04

Maxi kde máte bazének na balkoně?A co voda nepadá sousedum na šišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.6.06 20:12

Bazének je na balkoně v posledním patře nad hlavní cestou, průměr 65 cm, výška 17cm, v něm deset čísel vody a Dalis. Voda k sousedům neteče, a kdyby i káplo, bydlí tam staří manželé a ti na balkon prakticky nechodí, je tam od cesty a nádraží dost hluk. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí